Takeoff mod en digital fremtid

Flyselskabet Alsie Express vil levere effektiv og fleksible service til deres kunder både før, under og efter flyrejsen. Derfor er vi gået i luften med en ny brugervenlig platform, som kunderne altid har lige ved hånden.

Rejsen mod en digital fremtid indeholder en brugervenlig – og ikke mindst mobilvenlig – digital løsning, som lever op til forbrugernes høje forventninger. Den nye digitale platform fornyer en eksisterende brandidentitet, flytter digitale standarder og optimerer passagerenes oplevelse, når de booker flybilletter via browser, tablet og mobil.

Kunde Alsie Express

Flere brugere første måned efter go live (2018 vs. 2017) – især på mobil!

 • 48%
  Flere samlet antal brugere
 • 42%
  Flere nye brugere
 • 97%
  Flere brugere på mobil
 • 40%
  Flere brugere på tablet

Stærk identitet i digital udvikling

Alsie Express har en stærk tradition for høj kvalitet og skarpt design. Især de ikoniske matsorte fly bliver bemærket i den internationale flybranche. I den ånd har Makers, i tæt samarbejde med det sønderjyske bureau Commocean, videreudviklet den visuelle identitet i et digitalt format. Store billeder sælger de eventyr, som rejsedestinationen tilbyder, mens et udvidet farvespektrum og minimalistiske ikoner vejleder den besøgende gennem bookingforløbet.

Lige ved hånden på tablet og mobil

Det er et essentielt krav, at en ny digital platform fungerer optimalt på både desktop, tablet og mobil. Især fordi hovedparten af de passagerer, som Alsie Express transporterer hver dag, er travle forretningsfolk. De skal have nem adgang til flybilletter, uanset hvor de befinder sig. Og det er vigtigt, at brugervenligheden er i top, så de hurtigt kan komme videre i programmet. Vi har gjort det nemmere end nogensinde før at navigere rundt og bestille flybilletter, hvad end du benytter browser, mobil eller tablet.

Specialudvikling på globalt billetsystem

Alsie Express benytter et digitalt billetsystem fra den globale leverandør, WorldTicket. Makers’ opgave bestod i at specialudvikle et integreret Magento-system med omfattende muligheder, så brugerfladen på alsieexpress.dk passer til de behov og ønsker, der er vigtige for Alsie Express og deres kunder.

Det er afgørende, at besøgende har en god oplevelse, når de bestiller flybilletter. Samtidig er det vigtigt, at den komplekse løsning udvikles efter Magento-standarder, så eksterne analyseværktøjer kan integreres. I dag ved Alsie Express præcis hvor godt eller dårligt deres onlineannoncering præsterer. Endda helt ned til den enkelte annonce på medieplatforme såsom Google, Facebook og YouTube.