Én hjemmeside, 3 målgrupper

At vælge den rigtige (kost)skole er en stor beslutning. Det kræver ofte, at både børn, voksne og sagsbehandlere når til enighed. Vi hjalp Bogø Kostskole med at kommunikere til alle tre målgrupper via én hjemmeside og sælge historien om et skønt sted.

En ny hjemmeside-struktur gør det muligt for de besøgende hurtigt at finde relevant information. Krydret med visuelle elementer, stemningsfulde videoer og et interaktivt kort skabte vi en platform, der kan overbevise alle om, at Bogø Kostskole er det bedste valg.

Kunde Bogø Kostskole

En intuitiv brugerrejse for alle målgrupper

En todelt menu-struktur gør det nemt og overskueligt for den besøgende at finde lige netop de informationer, der er relevante for den enkelte. Hvad end de er interesseret i viden om dagskolen eller kostskolen. Hvad end de er børn, forældre eller sagsbehandlere.

Videoer skaber liv og giver indblik

På den nye hjemmeside har vi indlejret 3 stemningsfulde videoer. Disse giver et mere levende indblik i livet på Bogø Kostskole. Desuden sikrer de, at hjemmesiden ikke kun taler til fornuften – men også til følelserne, som er en afgørende faktor for særligt børnenes valg af skole.

Videoerne er lavet i samarbejde med Picturewise Commercial

”Vi er meget begejstrede for resultatet og processen. Makers spørger ind til vores udfordringer og finder løsninger, som vi ikke selv har tænkt. Nu står vi med en hjemmeside og videoer, der er gennemsyret af skolens ånd og præsenterer vores værdier på bedste vis.”

– Eskild Thomasen, Bogø Kostskole.

Et interaktivt kort

For at give hjemmesidens besøgende et bedre overblik over Bogø Kostskoles mange spændende faciliteter skabte vi et interaktivt kort over skolens areal. Når man klikker på de forskellige områder, får man mulighed for at blive videresendt til en side med mere detaljeret information. Det giver de besøgende en bedre forståelse for alle de fantastiske muligheder, Bogø har at byde på.

 

Skal vi også hjælpe dig med din online tilstedeværelse og kommunikation? Så ring på 87990009 eller skriv til [email protected].

Du kan også læse mere om vores mange andre services her.