Hele vejen rundt 24/7

Vi har igennem mange år haft et tæt og fortroligt samarbejde med DAT, som kræver af Makers, at vi ved mere om fly og flyvning, end de fleste.

Makers fungerer både som udførende og strategisk rådgiver bl.a. på DAT´s Facebook-sider, SEO og adwords-kampagner, tekster til pressemeddelelser, strategisk rådgivning omkring events, kampagner, print og tryk – for at nævne nogle af de områder, som vi har den glæde at udvikle sammen med DAT.

datvideolink

Kunde DAT
Case Strategi
Medieplanlægning
Sociale medier
Seo/sem
Websites
Outdoor
Merchandise
PR
Radiospots
Tv-reklamer

Facebook – “DAT har 3 Facebook-sider, som Makers håndtere 100%, og laver strategi og kampagner for.
Hvad skal det generelle tema være, hvor mange konkurrencer skal der afholdes, hvordan får vi engageret følgerne, vi sørger for beskedhåndtering, vi udarbejder kvartalsplaner og månedsplaner og alle de andre elementer der hører til i forbindelse med driften af en optimal Facebook-side.”

Overblik – Hvert år udarbejdes der en medieplan for hvor og hvornår DAT skal promovere sine produkter – selvfølgelig med tanke på bedst mulig ROI. Og selve logistikken med at få aktiveret diverse medier håndterer vi også.

datvideo

datdesse

I det daglige – Som en stor dansk virksomhed har DAT også ofte brug for diverse materialer hvad enten om det er roll ups, flag, bannere, drinkskort og vandflasker til flyene. Makers skaber den grafiske udformning og sørger for materialerne bliver produceret og sendt.
Makers fungerer generelt som en daglig sparringspartner for DAT´s marketingsansvarlige.

Kampagne – Seneste kampagne ”prikkede” vi lidt til de andre transportformer, som DAT er i konkurrence med. Det blev rullet ud via landsdækkende aviser, online annoncering, lokal radio- og TV reklamer og Facebook annoncering.