Fremtidens serviceportal til værksteder og bilejere

Digital Servicebog ønskede at gøre livet lettere for bilejere og værksteder. Det skulle bl.a. være sikrere at købe bil, uden at skulle bekymre sig om kilometersnyd.

Løsningen er en app, der samler alle informationer ét sted og gør kommunikationen mellem værksted og bilejere nemmere.

Kunde Digitalservicebog.dk
Case Appudvikling
Webdesign
Facebook annoncering
Google Adwords

 

 

Prisvindende produkt – slut med papir-servicehæftet

Med Digital Servicebog har bilejere altid servicebogen lige ved hånden. Det er blevet nemt at holde styr på vigtige informationer om samtlige biler – også dem med den gamle papir-servicebog.

Digital Servicebog er den eneste løsning på markedet, der samler din bils informationer ét sted. Bilejer, bil og værksted er forbundet i ét overskueligt system, som gør kommunikation om servicetjek, vedligehold af forsikringer og garanti samt bilens historik lettere tilgængeligt for alle parter.

En kunderejse der fuldender brugeroplevelsen

Med appen har vi gjort arbejdet simplere for værksteder, der nemt og enkelt kan udfylde informationer om bilens service og tjekke dens historik direkte i appen. Alle serviceaktiviteter kan dokumenteres i løsningen, og det er ikke nødvendigt med et stempel i den digitale eller trykte papir-servicebog – Digital Servicebog erstatter nemlig det sædvanlige stempel.

For bilejere, har vi skabt en kunderejse, der giver dem en tættere kontakt med værkstedet. Med informationen fra værkstedet og bilen samlet i én portal, kan bilejeren uden besvær tjekke op på reparationer og serviceeftersyn og undgå at glemme noget. For at fuldende brugeroplevelsen, har vi gjort det muligt for bilejere at booke en serviceaftale hos værkstedet direkte i appen.

Specialudvikling sikrer succes

Digital Servicebog sikre at alle informationer om bilen er lette at tilgå i appen. Via nummerplade-søgefunktionen, har vi skabt let adgang til al nødvendig information, som forsikring, gæld, afgifter, kilometer og service på bilen. Med disse informationer lige ved hånden, mindskes bl.a. risikoen for kilometersnyd ved et eventuelt bilkøb.

Derudover har vi også mindsket risikoen for at glemme en service- eller reparationsaftale hos værkstedet. Digital Servicebog er integreret med Inmobile, der giver bilejere mulighed for at tilmelde sig SMS-service med påmindelser fra værkstedet.