Ny kunderejse til bilbranchen

Lindholm Biler ønskede grundlæggende at optimere købs- og salgsprocessen af biler i deres online univers.

Makers har optimeret kunderejsen på Lindholmbiler.dk med integrationer, der bryder de finansielle barrierer og rykker kunderne tættere på købsbeslutningen.

Kunde Lindholm Biler
Case Webdesign
Digital kunderejse
Webudvikling
Magento
Specialudvikling / Softwareudvikling

En bilforhandler i konstant udvikling

Siden Lindholm Biler startede i 1976, har de udviklet sig og gået forrest i salget af nyere brugte biler af høj standard i Danmark. Den positive udvikling fortsætter, og samarbejdet med Makers har resulteret i en skræddersyet løsning, der nytænker købs- og salgsprocessen i bilbranchen.

 

 

Unik finansierings-løsning til bilbranchen

Makers har udviklet en skræddersyet løsning i Magento, som gør Lindholm Biler til nogle af de første, der reelt kan tilbyde deres kunder bytte af deres nuværende bil (via integration af Autouncle) og finansiering af lån (via integration af Santander) direkte i deres online univers.

Lindholm Bilers website har udviklet sig fra at være et simpelt udstillingsvindue af biler, til at have en direkte og fremskyndende effekt på den besøgendes købsbeslutning. En potentiel kunde kan få afklaret evt. finansielle barrierer online, inden de tropper op i den fysiske butik. Og de kan endda købe bilen i webshoppen.

Danmarks første online bilsalg

Det nye Lindholmbiler.dk gør det i den grad lettere at foretage et bilkøb. Siden sitet gik i luften, er der for første gang blevet foretaget et bilkøb med en 100% online købsproces. Det er nye og nemmere tider for bilbranchen.

Spar tid på annonceringsprocessen

Lindholm Bilers nye online platform er integreret med Bilinfo.dk, hvilket gør det både nemmere og hurtigere for forhandleren at oprette en bil i systemet. Efter oprettelsen bliver bilen ikke kun tilgængelig på egen hjemmeside, men den kan også annonceres på tværs af Danmarks største bilportaler.

 

Fra ønsker til nye muligheder

Direkte kontakt mellem Lindholm Biler og Makers sikrer kontinuerlig udvikling af nye muligheder på Lindholmbiler.dk. Kunden har fået en løsning, der er tilpasset ønsket om en nemmere og mere optimeret købs- og salgsproces

Står du og mangler en skræddersyet løsning?
Kontakt os på tlf. 8799 0009 eller skriv en mail til [email protected]