The Full Package

Makers har gennem mange år lavet alt for Marcus – butikker så vel som hovedkontor. Vi varetager al daglig kontakt med butikkerne.

Vi styrer udsendelse af mails og SMSer til kundeklub medlemmer, websites, Facebook, Club Marcus (inkl. systemet bag) og alle kampagner samt kataloger til butikkerne, in-store radio og video, m.m.

Kort og godt er vi er den daglige sparringspartner for Marcus Gruppen og deres marketingchef og sammen udvikler vi strategi og taktisk udførelse for al kommunikation.

Kunde Marcus Gruppen A/S
Case Social media
Annoncer
Kataloger
Websites
Loyalitetsprogram
In-store video & musik
Salgskampagner
Koncepter
Søgemaskine

Fotoshoot for Marcus Gruppen

Fotoshoot – udvælgelse af fotografer, modeller, stylist,
billedstil- og behandling samt valg af studie og location.

Kataloger og magasiner – Stil og udtryk samt opsætning og design af kataloger/magasiner.
Via vores samarbejde med Post DK og andre distributions enheder koordinerer vi distribution og udsendelse af
kataloger til eksisterende Club Marcus medlemmer og regulære husstandsomdeling.
Sidst men ikke mindst står vi for trykning af samtlige kataloger og magasiner
via vores nøje udvalgte samarbejdspartnere inden for området.

Club Marcus – Loyalitetskoncept, sms-/mail udsendelse, aktivi-teter på facebook for at tiltrække og please nye/eksisterende medlemmer og kunder, udsendelse af Marcus tilbudskataloger og brand magasiner – husstandsomdelt (SAF) og direct mail (især her er der kommet mange nye spændende, besparende alternativer).

marcuscase5_ny

Den daglige kommunikation til Club Marcus medlemmer – Ofte har butikkerne brug for hurtig kommunikation til deres medlemmer, enten via SMS-beskeder som oftest bruges, men også nyhedsmails. Vi har designet et mini-site hvor hver enkelt butik kan booke SMS-udsendelser i forbindelse med  Open By Night, udsalgs-kampagner eller ekstraordinære tilbud. Vores responttid er under 24 timer fra en SMS bookes, til den kan være hos kunden.

Brandsites – Marcus´s eget site, samt de andre brands i gruppen – med dertil hørende foto-/download database, Google Analytics (så vi efter ex. messer kan se, hvem der har været inde på sites (og fra hvilken IP/adresse de er kommet fra) og hvilke sider/områder de har fokuseret på).

Salgskampagner – Henover året har Marcus løbende salgs- og clubkampagner. Her står vi for kampagnenavne,
grafik og udforming af diverse materialer; plakater, streamere, annoncer og prisskilte samt produktionen af samtlige materialer.