Onlinebestilling giver overskud til mere

MUMS! ønskede sig en mere overskuelig hjemmeside og en lettere måde at håndtere deres kundebestillinger. Vi har optimeret kunderejsen på Mums-mad.dk og tilføjet en webshop, så bestilling kan ske udenom telefonen. Det giver MUMS! bedre tid til den gode mad.

MUMS! brænder for lækker mad og god service. De tilbyder catering til både private og virksomheder, og de lægger stor vægt på at have løsninger, der duer for alle. Derfor har vi skabt et nyt onlineunivers med en webshop, der gør bestillingsprocessen lettere for både MUMS! og deres kunder.

Kunde MUMS!
Case Design (UX)
Webshop
Kunderejse

En bedre kunderejse med et målrettet design

MUMS! havde en hjemmeside, som ikke vejledte kunder, når der skulle vælges mellem cateringmulighederne. Det nye website er derfor designet til at give en bedre kundeoplevelse. Det er mere overskueligt, og vi har indarbejdet en kunderejse, som gør det simplet for den besøgende at finde relevant information og den rette menu med få klik.

 

Direkte online bestillinger og sparet tid

Mums-mad.dk er ikke kun en hjemmeside – det er en webshop, hvor besøgende gennemfører bestillinger online. Nu tikker der også ordre ind fra de kunder, som ikke bestiller via telefonen. Og MUMS! sparer dyrebar tid på manuel håndtering af bestillinger, som nu kan bruges på god mad!

 

 

 

”Det er blevet langt hurtigere og mere overskueligt at tage imod bestillinger med den nye hjemmeside. Vi oplever også øget interesse for flere af vores cateringmuligheder, fordi de er blevet mere synlige på hjemmesiden.”

Birgit, stifter og ejer af MUMS!