Hackerangreb er kommet for at blive. De udføres af professionelle hackere, der bruger avancerede it-værktøjer til at finde frem til sikkerhedshullerne i din webshop. At blive udsat for et hackerangreb kan være både dyrt, besværligt og i sidste ende lægge din webshop ned i kortere eller længere tid. Men er der overhovedet noget du kan gøre, for at forebygge disse angreb?

Heldigvis er svaret JA! Vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du kan holde din webshop så sikker som muligt og derved forebygge, at hackere får adgang til din webshop og lægger skadelige filer på dit webhotel, stjæler oplysninger eller på anden måde skader din webshop.

 

#1 Hold din Magento løsning opdateret.

Sørg for at holde din Magento løsning opdateret. Det gælder både selve Magento løsningen, de moduler, som er anvendt og eventuelle plugins. Få dem tjekket løbende og opdateret, hvis der opstår et sikkerhedsbrist i nogle af de anvendte moduler og/eller plugins.

#2 Sikker hosting af din Magento webshop

Sørg for at din Magento webshop er hostet hos en hostingudbyder, som har helt styr på server sikkerheden og ved hvad det vil sige at hoste en Magento webshop.

#3 Back-up af din Magento webshop

Daglig back-up af din webshop er essentielt og kan være ekstrem gavnlig, hvis du skulle blive hacket. Sørg for at back-up af din webshop foretages af nogen, som har forstand på, hvordan man tager back-up af en Magento løsning.

#4 Sikkert password til din webshop

Sørg for at dit administrator-password er sikkert og at du skifter det med jævne mellemrum. Hold jævnligt øje med, hvem der har adgang til din back-end og få slettet eventuelle brugere, som ikke længere har brug for denne adgang.

#5 Få din Magento webshop overvåget

Overvej overvågning af din shop. Der findes forskellige systemer, som kan overvåge mistænkelig adfærd i din shop, blokere for mistænkelige IP-adresser og dermed være med til at afværge angreb eller opdage eventuelle angreb på et tidligt tidspunkt, så du aktivt kan gøre noget for at forhindre disse.

 

Læs om vores sikkerhedspakker, hvis du vil vide mere om, hvordan Makers hjælper vores kunder med at forebygge hackerangreb. Har du brug for råd og vejledning til at forebygge hackerangreb på din Magento webshop er du velkommen til at ringe til Makers på tlf. 8799 0009 eller mail [email protected]