Velkommen til Makers’ videoguides. Markedsføring med video er en god idé, hvis du vil ses og have en højere interaktion på dine sociale medier. Og det er slet ikke så svært at producere gode videoer! Start med at se vores gratis videoguides, og få tips og tricks til produktion af video. Snart kan du øge effekten af din digitale markedsføring.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med video marketing lige her.

Introduktion

Er du i tvivl om, hvordan video kan blive en vigtig del af din markedsføring? Hvad er social video egentlig, og hvilke betingelser ligger bag – det kan du alt sammen høre mere om i denne video. Vi vil allerede her røbe, at det bestemt ikke er besværligt og tidskrævende, men i stedet en nem og formidabel måde at skabe opmærksomhed omkring din forretning på.

Smartphone

Vidste du, at du kan optage social video blot ved hjælp af din smartphone? Med social video er det ikke billedkvaliteten der er altafgørende – det er indholdet der tæller. Denne videoguide giver tips og tricks til gode resultater med din smartphone. Det er den første af otte i rækken, der fører dig igennem tekniske tips og tricks, såvel som hvad du skal holde for øje, når det kommer til fortællingen i din social video.

Stabilitet

Vil du gerne sikre dig et professionelt udtryk på din social video, så skal du huske at stabilisere dine optagelser. Professionalisme og rystede videooptagelser hænger bare ikke sammen. Denne videoguide vil hjælpe dig til, hvordan du let ved hjælp af en tripod og andre alternative måder kan højne kvaliteten af dine optagelser. Se med og slip kreativiteten løs!

Komposition

Husker du reglerne for billedkomposition fra din undervisning i folkeskolen? Det gør vi heldigvis, og vi vil i denne video fortælle om fem væsentlige kompositionsregler, som du skal være opmærksom på, når du skal ud og skyde din social video. Se videoen og bliv bekendt med tredjedelsreglen, head- og leadroom, 180° reglen og perspektiver.

Kamerakontrol

Hos Makers foretrækker vi at benytte kamera apps, der tilbyder stor kamerakontrol. Selv er vi ret glade for Camera Awesome til iPhone og Open Camera til Android. Vil du lære hvordan du undgår uheldige automatikker i din almindelige kamera-app, og hvad du skal være opmærksom på med Camera Awesome og Open Camera, så se med her. Psst! I denne videoguide lærer du også, hvordan du kan integrere lyskilder i dine optagelser.

Lyd

Alt efter hvor din social video skal leve, så er det vigtigt at overveje, om du skal benytte dig af lyd eller ej. Har din video eksempelvis til formål at blive postet på Facebook, skal du være bevidst om, at over 85% af disse videoer ses uden lyd takket være autoplay-funktionen. I denne videoguide fortæller vi, hvordan du let kan bruge en mikrofon, eller på simpel vis bruge dine opgivelser optimalt for gode lydoptageler.

Outro

Nu hvor du er blevet klædt godt på til at skyde dine egne videooptagelser, skal du selvfølgelig vide, hvordan vi hjælper dig herfra. Overfør let dine optagelser til os, og vi redigerer materialet til flotte videoer med det helt rette budskab. Denne videoguide fortæller dig hvordan.

Indholdsguide (1/2)

I dag lever vi i en verden, hvor mennesket har større og større kontrol med de informationer vi søger. Så hvordan sikrer du dine kunder reel værdi for den tid de investerer i at se din video? Se denne videoguide og lær hvilke værktøjer du med fordel kan benytte dig af.

Indholdsguide (2/2)

Nu hvor du har fortællerformen Helterejsen at læne dig op ad, er det på tide, du begynder at fortælle historier om din forretning. I denne videoguide bliver du oplyst om, hvilke elementer du skal lægge vægt på i din social video. Se en ny version af Helterejsen, hvor vi forbinder forretning og Storytelling – hvem er helten i din historie, og hvilken færd bliver denne sendt ud på?

Vi hjælper med video marketing

Makers hjælper gerne med at konceptualisere, producere og distribuere din video.

 

Læs mere