Andre glade kunder

Nyt internationalt website (46 lande), herunder udvikling af koncept og base til undervisningsmateriale og inspiration. Integration til Microsoft MDM og O365
Udfærdigelse af grafisk materiale, designlinie. Programmering af website og funktionaliteter hertil.
Styring af alt, fra koncepter og stil på kataloger, web, kampagner, medieplan, instore tv/radio, foto, locations, facebook m.m. O365 for alle deres brandingsites. Vitobrand, Gnious, Pre-end, etc.
Sparring, konceptudvikling, visuel identitet og grafisk produktion.
Styring af alt, fra koncept og strategi for de enkelte ruter i ind-/udland samt stil på kampagner, web, medier, foto, opslag/ kundeservice samt konkurrencer på facebook.
Sparring, visuel indentitet, emballage design, programmering af website og funktionaliteter herpå.
Med et mål om at skabe lokal forankring, har vi arbejdet med PR, TV-spot, annoncer, hjemmeside og Facebook. På ét år fik vi skabt dialog med ca. 50% af alle Facebook brugere på Bornholm.
Kampagne for bredbånd til boligselskaber. Som primærmedie brugte vi nyhedsbreve.
Sammen med SCANEX har vi opbygget en ny kernefortælling og visuel identitet med film og ny hjemmeside. Der er vokset et strategisk samarbejde ud af udfordringerne, hvor vi arbejder sammen om fælles kunders opgaver.
Vi kan ikke prale af langvarigt, omfangsrigt samarbejde, men vi fik lynhurtigt migreret Merrilds hjemmeside over på nyt open source CMS for flere lande.
Løbende assistance med opdateringer på web, brochurer, prislister mv. Gennem tiden har vi også designet og produceret brochurer, invitationer til messer mm.