Andre glade kunder

Nyt internationalt website (46 lande), herunder udvikling af koncept og base til undervisningsmateriale og inspiration.

Integration til Microsoft MDM og O365
Udfærdigelse af grafisk materiale, designlinie. Programmering af website og funktionaliteter hertil.
Styring af alt, fra koncepter og stil på kataloger, web, kampagner, medieplan, instore tv/radio, foto, locations, facebook m.m.

O365 for alle deres brandingsites. Vitobrand, Gnious, Pre-end, etc.
Sparring, konceptudvikling, visuel identitet og grafisk produktion.
Styring af alt, fra koncept og strategi for de enkelte ruter i ind-/udland samt stil på kampagner, web, medier, foto, opslag/ kundeservice samt konkurrencer på facebook.
Sparring, visuel identitet, emballage design, programmering af website og funktionaliteter herpå.
Med et mål om at skabe lokal forankring, har vi arbejdet med PR, TV-spot, annoncer, hjemmeside og Facebook. På ét år fik vi skabt dialog med ca. 50% af alle Facebook brugere på Bornholm.
Kampagne for bredbånd til boligselskaber. Som primærmedie brugte vi nyhedsbreve.
Sammen med SCANEX har vi opbygget en ny kernefortælling og visuel identitet med film og ny hjemmeside. Der er vokset et strategisk samarbejde ud af udfordringerne, hvor vi arbejder sammen om fælles kunders opgaver.
Vi kan ikke prale af langvarigt, omfangsrigt samarbejde, men vi fik lynhurtigt migreret Merrilds hjemmeside over på nyt open source CMS for flere lande.
Løbende assistance med opdateringer på web, brochurer, prislister mv. Gennem tiden har vi også designet og produceret brochurer, invitationer til messer mm.
Specialudviklet Magento template med customized webdesign og produktsider. Generering af customized pdf-generator til sampling af flere pdf-filer.
Udvikling på Magento template med customized webdesign. Implementering af forretningstilpasset Magento webshop inkl. order modul.
Fuldt integreret serviceaftale, der bl.a. indeholder følgende elementer: udvikling af WordPress template med customized webdesign, SEO-optimering, tekstforfatning, Facebook strategi og markedsføring, medieplanlægning og styring af alt annoncering, design af messestand samt print og tryk.
Udvikling på Magento webshop. Integration til betaling og leasing via gateway. Udvikling og integration af customized webdesign.
Udvikling på Magento template med customized webdesign og specialudviklede produktsider. Medieplanlægning og styring af alt annoncering. Online strategi. Design af messestand. Grafisk produktion.
Full service bureauaftale. Udvikling af WordPress template med customized webdesign. Udfærdigelse af grafisk designlinie. Messematerialer og grafisk produktion. Medieplanlægning og styring af alt annoncering. Udarbejdelse af online strategi. Video markedsføring. SEO-rådgivning.
Udvikling til konceptet Digital Servicebog, verdens eneste digitale servicebog til alle bilmærker uanset model og alder. Med dette gratis online opslagsværk, er det muligt at holde styr på service, syn og alle andre vigtige informationer om din bil. Helt enkelt og ligetil. Over 40.000 bilejere anvender allerede Digitalservicebog.dk!
Udvikling af specialdesignet Joomla template med customized webdesign. Udfærdigelse af grafisk designlinie. Produktion af messematerialer samt print og tryk. Medieplanlægning og styring af alt annoncering. Online strategi. Video markedsføring.
Udvikling af WordPress template med customized webdesign. Udfærdigelse af grafisk designlinie til print og tryk materialer. Online strategi. LinkedIn kursus. SEO-rådgivning. Video markedsføring.
Udvikling af customized WordPress template med customized webdesign.