fbpx

Du har valgt et s Facebook kursus

d. til og med d.

fra til

Undervisningen finder sted i på adressen:

Makers
Burschesgade 12, 2.sal
8900 Randers C
Makers
Lautruphøj 1
2750 Ballerup

Prisen er: Kr.

Kursus i Facebook med Makers
– giv din virksomhed et boost på Facebook

73 % procent af Danmarks befolkning har en Facebook-profil. For virksomheder er det et oplagt medie til annoncering og markedsføring. Med et Facebook kursus hos Makers opnår du forståelse og indsigt i markedsføring på Facebook. Vi giver dig et solidt fundament i forhold til effektiv markedsføring af din virksomhed på Facebook.

Information

ApplikationstypeFacebook
Version
ApplikationUK
InstruktørDK
Varighed1 dag

Makers har erfaring indenfor bl.a. medieplanlægning, målgruppeanalyse og Facebook strategier. Hos Makers ved vi, hvad der er vigtigt, når du skal have fuld effekt af Facebook. Markedsføring på Facebook hjælper dig med at få kontakt til nye kunder, ramme din målgruppe og opbygge solide relationer til din kundekreds. Dine kunder vil gerne involveres, og i den optik er Facebook ideel til markedsføring.

Med et Facebook kursus får du en grundlæggende forståelse for markedsføring på Facebook. Du får konkret viden om, hvordan du øger antallet af følgere, likes og engagement på din Facebook-side. Du bliver præsenteret for marketingværktøjer på Facebook, og hvordan du opsætter mål og rapporterer effekt.

Glæd dig til at opnå størst mulig rækkevidde på dine budskaber!

Målgruppe

Makers’ Facebook kursus er for dig, der ønsker at arbejde aktivt med eller styrke indsatsen for din virksomheds tilstedeværelse og eksponering på Facebook. Uanset om du er selvstændig eller ansat i en virksomhed, så henvender kurset sig til dig, der vil have fingeren på pulsen i forhold til de nyeste tendenser og trends, der giver din virksomhed stærk branding og identitet på de sociale medier, i dette tilfælde Facebook. Kurset giver dig viden og forståelse for virksomhedens tilstedeværelse og markedsføring på Facebook. Afstemt efter den enkelte kursist vil du efterfølgende stå med nye kompetencer og en velassorteret ”værktøjskasse”, der sikrer, at du er et skridt foran dine konkurrenter på Facebook. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at deltage på Makers’ Facebook kursus.

 

Praktiske informationer

Holdundervisning afholdes med én underviser pr. 4-6 kursister. Det giver god tid og mulighed for at tilpasse undervisningen til den enkelte kursist. Ved eneundervisning har du din egen instruktør en hel dag.

Send en mail til [email protected], hvis du ønsker kursusplan for Facebook kursus tilsendt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 87990009 for at høre mere om kurset – naturligvis ganske uforpligtende!

Der undervises i:

  • Formål og strategi.
  • Planlægning.
  • Målgruppe eksekvering.
  • Annonceringsmuligheder.
  • Rapportering og effektmåling.
  • Eksekvering og evaluering.

 

Varighed

Halv dag i tidsrummet kl. 9.30 – 13.00.

En dag i tidsrummet kl. 9.00 – 15.00

 

Undervisningssted

Makers afholder Facebook kursus på vores adresse i Randers eller i København (Ballerup). Hvis du vil afholde kurset et andet sted, f.eks. i dine egne virksomhedslokaler, så kan vi også imødekomme dette.

Priser

  • Eneundervisning (Randers) – ½ dag: kr 3.500,- pr. person.
  • Eneundervisning (Randers) – 1 dag: kr 5.200,- pr. person.
  • Eneundervisning (København/Ballerup) – 1 dag: kr. 6.700,-
  • Undervisning (hos kunden) – 1 dag (max 2 deltagere): kr. 5.200,- + transportomkostninger efter Statens km takster.

Priserne er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Alle priser er ekskl. moms.

Ved spørgsmål eller ønske om anden dag for undervisning i Facebook kursus er du velkommen til at kontakte Makers pr. telefon eller mail.