fbpx

Du har valgt et s Joomla kursus

d. til og med d.

fra til

Undervisningen finder sted i på adressen:

Makers
Burschesgade 12, 2.sal
8900 Randers C
Makers
Lautruphøj 1
2750 Ballerup

Prisen er: Kr.

Kursus i Joomla med Makers
– din guide til et moderne website

Få de rette redskaber til at vedligehode dit website med et Joomla kursus hos Makers. Vi tilbyder 2 dages holdundervisning til nybegyndere og 1 dags eneundervisning til mere erfarne Joomla brugere. Hos Makers arbejder vi med Joomla hver eneste dag, og vi har afholdt Joomla kursus siden 2008. Ved at vælge vores kursus får du alle vores gode tips og tricks med i rygsækken.

Information

ApplikationstypeJoomla
Version3.6.5
ApplikationUK
InstruktørDK
Varighed2 dage

Målgruppe

Vores Joomla kursus henvender sig til dig, der arbejder med Joomla i det daglige, eller har planer herom, og som ønsker at forbedre dine færdigheder i dette CMS. Nye og erfarne brugere vil få et ressourcefuldt udbytte ud af kurset hos Makers, da vi afstemmer undervisningen efter hver enkelt kursists forudgående erfaring. To dages holdundervisning er målrettet nybegyndere i Joomla hvorimod én dags eneundervisning er henvendt til erfarne brugere af Joomla. Kursets opbygning fokuserer på at formidle de nødvendige aspekter af Joomla, der skærper dine kompetencer i administration og vedligehold af din hjemmeside via de mange backend features. Alment IT-brugerniveau er tilstrækkeligt for at kunne deltage i kurset hos Makers.

Praktiske oplysninger

Holdundervisning afholdes med én underviser pr. 4-6 kursister. Det giver god tid og mulighed for at tilpasse undervisningen til den enkelte kursist. Ved eneundervisning, har du din egen instruktør en hel dag.

Der arbejdes som udgangspunkt med open source programmer, der er frit tilgængelige online og kan downloades gratis. Der opstår dermed ingen ekstra omkostninger til programmer og lignende, medmindre man insisterer på betalingskrævende funktionalitet.

Inkluderet i Joomla kursus får du 2,5 times efterfølgende support. Du kan kontakte Makers kundecenter pr. mail eller telefon på hverdage kl. 9.00-16.30 (fredag til 15.00).

Send en mail til [email protected], hvis du ønsker kursusplan for Joomla kursus tilsendt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 87990009 for at høre mere om kurset – naturligvis ganske uforpligtende!

 

Varighed

Holdundervisning på 2 dage eller eneundervisning på 1 dag i tidsrummet kl. 9.00 – 16.00.

 

Undervisningssted

Joomla kursus afholdes på vores adresse i Randers eller i København (Ballerup). Ønsker du anden kursus lokation, f.eks. i din virksomheds egne lokaler, så finder vi en løsning.

Der undervises i:

  • Joomla! CMS.
  • Oprettelse og administration af indhold (sider, tekst, billeder, mv.).
  • Oprettelse og administration af standard moduler og programudvidelser.
  • Tilpasning af designskabeloner i forhold til virksomhedsmålgruppe og -profil herunder bl.a. ændringer af farve og logo i designs/skabeloner.
  • Installation af ekstra, nye, avancerede komponenter og moduler – f.eks. nyhedsbrevstilmelding, forum, galleri, kursustilmelding, formularer mv.
  • Grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO) af Joomla! CMS. For eksempel tilpasning af headers osv.

Find meget mere information om Joomla! lige her: https://www.joomla.org/.

Priser

Normalpris

  • Holdundervisning (Randers) – 2 dage: kr. 6.500,- pr. person.
  • Eneundervisning (Randers) – 1 dag: kr. 5.200,-
  • Undervisning (hos kunden, max. 2 deltagere) – 1 dag: kr. 5.200,- + transportomkostninger efter Statens km takster.
  • Eneundervisning (København/Ballerup) – 1 dag: kr. 6.700,-

Priserne er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Alle priser er ekskl. moms.

Dato for eneundervisning i Joomla kursus aftales ved at kontakte Makers pr. telefon eller mail.