fbpx

Du har valgt et s LinkedIn kursus

d. til og med d.

fra til

Undervisningen finder sted i på adressen:

Makers
Burschesgade 12, 2.sal
8900 Randers C
Makers
Lautruphøj 1
2750 Ballerup

Prisen er: Kr.

Kursus i LinkedIn med Makers
– fuld effekt i det professionelle forum

467 millioner brugere på verdensplan og over 2 millioner i Danmark alene taler sit eget tydelige sprog. Siden starten i 2003 har LinkedIn indtaget pladsen som verdens største faglige netværk. Som den faglige pendant til Facebook er det på LinkedIn, at alverdens fagfolk bygger faglige relationer, annoncerer, rekrutterer og profilerer brands B2B. Er din virksomhed på LinkedIn? Med et LinkedIn kursus hos Makers får du de nødvendige forudsætninger for, at din virksomhed opnår succes og synlighed på LinkedIn.

Information

ApplikationstypeLinkedIn
Version
ApplikationUK
InstruktørDK
Varighed1 dag

Hos Makers kender vi vigtigheden og effekten af en virksomheds tilstedeværelse på sociale medier. LinkedIn er det professionelle og faglige netværk for fag- og branchefolk, der ønsker at opbygge et solidt professionelt netværk. En virksomhedsside på LinkedIn kan udgøre et vigtigt element i en virksomheds markedsføringsstrategi.

For virksomheder er LinkedIn en værdifuld platform til målrettet markedsføring, generering af leads og flere kunder. Med den rette strategi og anvendelse kan LinkedIn vise sig at være guld værd for din virksomhed på flere fronter.

Med dette et dags LinkedIn kursus kan du skabe øget synlighed for din virksomhed på LinkedIn samt holde dig et skridt foran konkurrenterne!

Målgruppe

Makers’ LinkedIn kursus er for kursister, der i forvejen arbejder med LinkedIn eller som ønsker at oprette og administrere en virksomhedsside på LinkedIn. Her er plads til både nybegyndere, der ønsker mere grundlæggende viden omkring mulighederne på LinkedIn samt erfarne brugere, der vil intensivere og styrke indsatsen i forhold til det professionelle arbejde på LinkedIn. Kurset opridser de muligheder og potentialer, der ligger i en LinkedIn virksomhedsside. Derudover vil de centrale elementer, der er vigtige at have for øje i markedsføringen og brandingen af din virksomhed, blive gennemgået og belyst. Vi tilrettelægger og afstemmer undervisningen efter den enkelte kursists ønsker og forudgående erfaring. Du vil blive rustet til strategisk at kunne målrette og adminstrere din LinkedIn virksomhedsside samt udvælge de rette indsatsområder, så potentialet udnyttes fuldt ud, og dit arbejde bærer frugt.

 

Praktiske informationer

Kurset bygger på eneundervisning, hvor du har din egen instruktør en hel dag.

2,5 times support efter endt kursus indgår i prisen. Vores kundecenter kan kontaktes pr. mail eller telefon på hverdage kl. 9.00-16.30 (fredag til 15.00).

Send en mail til [email protected] eller ring til os på tlf. 87990009 for at høre mere om vores LinkedIn kursus – naturligvis ganske uforpligtende!

Der undervises i:

 • Oprettelse og optimering af virksomhedsside
 • De vigtigste og nyttigste værktøjer på LinkedIn
 • Branding og markedsføring af din virksomhed via opdateringer, annoncer og sponsorerede indlæg
 • Muligheder for rekruttering af nye medarbejdere
 • Mulighederne for at opnå et øget salg og bedre eksponering
 • Målgruppesegmentering
 • Eksekvering og evaluering

 

Varighed

Halv dag i tidsrummet kl. 9.30 – 13.00.

En dag i tidsrummet kl. 9.00 – 15.00

 

Lokation

Makers afholder LinkedIn kursus på vores adresse i Randers eller i København (Ballerup). Hvis du ønsker kurset et andet sted, f.eks. i dine egne virksomhedslokaler, så kan vi også imødekomme dette.

Priser

 • Eneundervisning (Randers) – ½ dag: kr. 3.500,-
 • Eneundervisning (Randers) – 1 dag: kr. 5.200,-
 • Eneundervisning (København/Ballerup) – 1 dag: kr. 6.700,-
 • Undervisning (hos kunden) – 1 dag (max 2 deltagere): kr. 5.200,- + transportomkostninger efter Statens km takster.

Priserne er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Alle priser er ekskl. moms.

Ved spørgsmål eller ønske om anden dato for eneundervisning i LinkedIn kursus er du velkommen til at kontakte Makers pr. telefon eller mail.