Du har valgt et s Video marketing kursus

d. og d.

fra til

Undervisningen finder sted i på adressen:

Makers
Burschesgade 12, 2.sal
8900 Randers C
Makers
Lautruphøj 1
2750 Ballerup

Prisen er: Kr.

KURSUS I VIDEO MARKETING MED MAKERS
– styrk din markedsføring

Video øger potentialet i din digitale markedsføring, men udfordringen er at forvandle videosekvenser, optaget på jordnære betingelser, til brand- eller produktvideoer i høj kvalitet. På dette kursus får du en grundlæggende forståelse for video marketing. Gennem en procesorienteret kursusstruktur bliver du oplært i alle aspekter fra den spæde idé til distribution af din video.

Information

Instruktør DK
Varighed 2 dage
Min. antal deltagere 3 personer
Pris pr. deltager Kr. 3495,-
Kontakt os for en uforpligtende snak!8799 0009[email protected]

Styrk din markedsføring med kurset i video marketing

Dine kunder bliver mere og mere blinde for traditionel marketing. Konkurrencen er hård i kampen om forbrugernes opmærksomhed. Men online video vinder frem! Og Facebook og andre sociale medier spreder video mere end andet materiale – de vil nemlig være størst og deres medlemmer elsker video. Derfor vil du hurtigt opleve større opmærksomhed omkring din forretning med video som en del af din digitale marketingsstrategi. Deltag i kurset Video Marketing, og oplev hvordan du uden besvær kan producere videoer i høj kvalitet og med det rigtige budskab – blot ved hjælp af din smartphone. På kurset gennemgår vi hele processen, fra den spæde idé til distribution af din video.

Hvem er kurset for?

Kurset er til for virksomheder og selvstændige, der tør skabe opmærksomhed omkring deres brand eller produkt via video på de sociale medier og website. Er du ansvarlig for kommunikations- og markedsføringsaktiviteterne i din virksomhed, eller er du blot interesseret, så kan du med dette kursus nemt og hurtigt få et væsentlig indblik i videoproduktion.

Hvad lærer du på kurset?

Kurset tilbyder gennemgang af de processer, som du skal holde for øje, når du ved hjælp af video marketing vil skabe opmærksomhed omkring dit brand eller produkt. Du lærer hvordan din smartphone eller tablet let kan bruges til at lave video marketing, og hvordan du redigerer dit materiale. Vi fører dig naturligvis også igennem, hvordan du afslutningsvis uploader til de sociale medier, sprede videoen til relevante forbrugere, og hvordan du måler effektiviteten af din video.

Det praktiske

Sted: Burschesgade 12, 2.sal, 8900 Randers C
Udstyr: Medbring din egen smartphone og oplader. Du skal ikke være bange for om netop din mobil kan klare jobbet. Nyere smartphones er i dag af så en høj kvalitet, at de let kan optage flotte videosekvenser.

Er du interesseret i at komme på kursus i video marketing hos Makers? Kontakt os i dag på [email protected] eller ring på tlf. 87990009, så tilrettelægger vi forløbet for dig.

Program

Dag 1
09:00 – 09:30 Introduktion og case beskrivelse
09:30 – 10:00 Forstå dine værktøjer
10:00 – 10:30 Planlæg og skitsér din optagelse
10:30 – 11:30 Sådan skyder du din video
Dag 2
09:00 – 10:45 Puslespillet samles
10:45 – 11:30 Distribution til Facebook
11:30 – 11:45 Evaluering