Næsten fire år efter sammenlægningen af Randers bureauerne Makers og Pointe melder ejerkredsen sig nu parat til at udvide virksomheden med en ny bestyrelsesformand. Valget er faldet på tidligere Tradium direktør Tage Andersen.

Sammenlægningen af reklame- og kommunikationsbureauet Makers og online bureauet Pointe, begge med hjemsted i Randers, har været en succes. Medarbejderstaben er vokset til 24 ansatte, og det er i flere sammenhænge lykkes at sætte bureauet på danmarkskortet. Senest med navneskiftet på lufthavnen i Karup, der har bragt bureauet i synshøjde, både indenfor branchen, men også i de landsdækkende medier.

”Vi har arbejdet meget med at finde en identitet, der passer til den meget foranderlige kommunikationsverden, vi opererer i. Vi er blevet et reklameonlinekommunikationsbureau,” fortæller direktør Allan Midtgaard, og fortsætter, ”vi havde sat et mål om at blive en betydende regional virksomhed indenfor vores område. Det mål har vi nået. Makers er blandt de førende indenfor online-løsninger langt ud over vores regionale område.”

Den nye bestyrelsesformand sætter sig ved bordenden med en betydelig erfaring på CV’et. Ud over flere år som adm. direktør for Tradium, har han siddet i en række bestyrelser og tillidshverv. Det er heller ikke første gang han arbejder i reklamebranchen. Tidligere har Tage Andersen siddet i bestyrelsen i et af landets største reklamebureauer.

”Jeg glæder mig til de udfordringer, Makers nu kommer med. Jeg oplever en særdeles spændende virksomhed, der både har mod og potentiale til at udfordre de kæmpestore forandringer, vi ser i kommunikationsuniverset. Jeg tror ikke, virksomhederne nogensinde før har været så udfordret i den måde de skal kommunikere på, som de er nu. Det er ikke længere nok at lave en smart annonce eller en fin brochure. Det er meget mere komplekst, ”lyder det fra Tage Andersen, der overtog posten som bestyrelsesformand allerede fra 1. december.

Makers er ejet af Allan Midtgaard, Peter Nissen, Eva Fredborg og Thomas Binder, der også alle arbejder i Makers med forskellige ansvarsområder.

”Jeg er helt sikker på, at Tage Andersen er et godt valg for os. Han kommer til at udfordre virksomheden konstruktivt. Det er vigtigt for den fortsatte udvikling,” slutter den afgående formand, Thomas Binder, der til daglig er udviklings- og leverancechef i Makers.