Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, interagere med vores annoncer på Facebook, Instagram, LinkedIn og Google, registrerer dig som bruger eller øvrig brug af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer og geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på
  • Køn og aldersgruppe (hvis det er kendt af Facebook, LinkedIn eller Google)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, e-mailadresse, virksomhed og i visse tilfælde telefonnummer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i Cookiespolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere (tredjeparter), hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne.

Dette kan ske ved henvendelse til: makers@makers.dk.

Ønsker du at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage, kan du til enhver tid trykke på linket nederst i vores nyhedsmail.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Makers
Burschesgade 12, 2. sal
8900 Randers C
Telefon: 87 99 00 09
Email: makers@makers.dk