Retail
Tiltræk
 • Click´n Collect
 • Store Locator
 • Affiliate
Sælg
 • Point-Of-Sale
 • One Step Checkout
 • Mobilepay
Fasthold
 • Kredit
 • Loyalitetsprogram
 • Gavekort
Administrer
 • Avanceret lager
 • PDF Faktura/Ordre

Avanceret lager

Administrer i ét samlet overblik.

Begrænset af nuværende lagerstyring og ekstern datasilo? Har du brug for indbygget og live data af lagerstatus. Vi kan hjælpe med avanceret lagerstying naturligt indbygget Magento, så du kan bekymre dig mindre om integrationer, tid på at tælle lager og mere tid på at sælge.

Bonus: Lagerstying direkte baseret på din eCommerce database, der giver mulighed for ægte OmniChannel og Click´n Collect – Alt styret via centralt dashboard

Ærlig talt – avanceret lagerstyring bør ikke være kompliceret og afhængig af eksternt ERP system.

Det kan og bør være nemt og naturligt indbygget i din eCommerce, for live data!

Din eCommerce platform bør samle, ja netop alt eCommerce …
Flesibilitet til at til og fravælge funktioner og kunne tilpasses din forretning undervejs, løbende med større og større succes – dette kan vore forskellige niveauer af lagerstyring netop give dig!

Økonomiske og frustrationsbesparelser kan du konvertere til fokus på din salgsplatform
Vore lagermoduler og fleksibiliteten til konfiguration tilpasset din forretning, giver ikke blot den fleksible struktur, men også økonomiske besparelser. Lad os sammensætte en pakke der passer din forretning. Herefter er der ingen ekstra licenser, ej heller omkostninger til integrationer.

Ganske enkelt dedikeret til Magento
Datasikkerhed er vigtig, specielt vedr. eCommerce og med integreret lager. Dine kunder skal have indblik i dit lager, ihvertfald de varer du har til salg, men jo ikke alt mulig andet. Det kan du styre via Magento back-end, som er verdens førende eCommerce platform og stort set den sikreste webplatform der findes.

Specialtilpasset ny eller eksisterende Magento og din forretning
Makers tilbyder fuld service og specialtipassede funktioner der virker på din løsning eller ny Magento. Vi kan tilpasse din nuværende template, så den er afpasset dine kunder og kan tiltrække nye. Perfekt harmoni mellem brugervenlighed til de besøgende og nemmere administration for din administratorer.

Lidt detaljer om hvad systemet overordnet kan

Optimer dine indkøbsprocessor effektivt

Udfør precise inkøbsordrer og send dem til dine leverandører i et snuptag. Omkostninger, leverings status og alle leverandør info direkte i samlet overblik.

Nedskær behovet for returvarer væsenligt

Øjeblikkelig viden om lagerbehov på centrallager, i butikkerne og med mulighed for forecast analyser. Beskeder direkte fra lageret om lav beholdning.

Omfattende analyser og rapporter

Analyser på hvilke produkter, butikker og leverandører der performer bedst. Mange foruddefinerede rapporter og mulighed for selv at lave specialtispassede rapporter = simulering!

Bonus: Forstærk og kombiner avanceret lagerstyring med andre moduler

Vor moduler er 100% kompatible med andre moduler og åbener muligheder for kombinering af POS og andre økonomistyringsplatforme end traditioneller ERP platforme.

Håndtering af centrallager og butikslagre med mindre indsats

Nem administration ad produkter med strekodeskanner, masseopdatering og flytning af butikslagre.