Services

Analyse af hjemmeside

Få et værdifuldt indblik

Virker din hjemmeside optimalt? Får du det ud af den, som du forventer? Vi tilbyder en hjemmeside analyse, hvor vi ser på, hvordan dine brugere benytter dit website; hvor de klikker, hvor de ikke klikker, hvordan de bevæger sig rundt på din side og meget mere. Dine besøgendes brugeradfærd fortæller os, hvordan vi kan optimere din hjemmeside og dens formål.

Er købsprocessen for kompliceret eller er din menu besværlig at tilgå for nye brugere? Måske det giver mening at gøre dit ”call to action” større eller flytte det til et mere synligt sted – lige det sted, som dine besøgende kommer forbi.

 

Analyse af hjemmeside som optimeringsværktøj

En hjemmeside analyse gør det muligt at se din shop eller webside fra dine besøgendes synspunkt. Du får et unikt indblik i, hvordan dine besøgende forventer, at din side er bygget op og bør fungere, og kan reagere på baggrund af dette.

Med video-tracking af hver enkelt bruger der besøger din side, og med brug af heat maps, kan vi måle, hvor i processen du evt. taber dine besøgende, og lave en samlet analyse af adfærdsmønstret på hjemmesiden. På baggrund af vores analyse af din hjemmeside kommer vi med konkrete forslag til, hvordan dine besøgende konverteres til kunder.

Med vores analyse af din hjemmeside i bagagen har du mulighed for at målrette hjemmesidens udvikling, på baggrund af den viden du får omkring brugernes adfærd på hjemmesiden. Vi kan også hjælpe dig videre, og vi har eksperter, der kan give dig konkrete løsningsforslag på baggrund af eventuelle udfordringer afdækket i vores hjemmeside analyse.

 

Giv din webløsning et boost

Hos Makers indeholder en analyse af din hjemmeside typisk følgende steps:

  • Implementering af adfærdsanalyse for dit website
  • 14 dages serviceaftale
  • Udarbejdelse af rapport for konverteringsmuligheder
  • 1 times salgsmøde hos Makers, der højner potentiale og udvikling for dit website.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os på 87990009 eller send os en mail.