Services

Branding

På alle platforme

Branding

Branding er et komplekst og omfangsrigt område, og af samme grund er det også et udtryk, der er blevet mistolket og misbrugt i mange henseender. Hos Makers giver vi dit brand dynamik og gennemslagskraft ved hjælp af en branding strategi, der sikrer at du holder dig et skridt foran i din branche. Vi håndterer branding på alle platforme. Ring allerede i dag og få hjælp til at definere en målrettet branding strategi.

Hvad er branding?

Udtrykket branding går helt tilbage til det vilde vesten, hvor man som en kvalitetsstempling brændemærkede kvæget. Tiderne har ændret sig, men princippet med kvalitetsvurdering og differentiering af produkter og virksomheder i forhold til konkurrenter, så er der stadig lighedstegn med udtrykkets oprindelse.

I dag er branding et forankret begreb inden for markedsføring. Har du et stærkt og velkendt brand, så har du efter al sandsynlighed også en sund og økonomisk stærk virksomhed, der har formået at opbygge og vedligeholde en stærk profil. Eksempler på nogle af verdens mest kendte brands er Apple, Microsoft, Walt Disney, Coca-Cola, Samsung, Facebook og Amazon.

Branding er identitet, og af samme årsag er det ekstremt vigtigt at have sin branding strategi for øje. Hvis ikke brand identiteten er på plads, kan man sammenligne virksomheden med et ”spøgelse”; en halvtransparent, grålig eksistens som omverdenen ikke lægger mærke til. Simpelthen fordi de ikke ved, du findes. En manglende eller flagrende identitet skaber forvirring og mistillid hos dine potentielle kunder, hvorimod en klart defineret identitet giver omverdenen et nuanceret billede af hvem du er. Det er tillidsvækkende og øger sandsynligheden for at kunderne køber dine produkter eller ydelser.

En veludviklet branding strategi kan være med til at differentiere din virksomhed og gøre den unik i forhold til resten af branchen. Samtidig er det stadig vigtigt at vedligeholde sit brand, så man ikke går i glemmebogen.

Et brand udvikles i et samspil mellem virksomhed og forbrugere. I forhold til markedsføring, og med din målgruppe for øje, skal din branding være værdiskabende og unik i den kommunikative formidling til dine kunder.

Når Makers rådgiver omkring branding søger vi altid at nå frem til en klart optegnet brand identitet for den enkelte virksomhed. En brand identitet er en fortælling om virksomheden, som beskriver din unikke rolle over for målgruppen. En rolle som er relevant og skaber værdi hos din målgruppe. Sammen definerer vi den rolle og skaber en brandfortælling, som er enkel og brugbar i virksomhedens adfærd, kommunikation og markedsføring.

Makers giver dit brand et boost

Inden vi går i gang med at booste dit brand, udvikler vi som udgangspunkt en branding strategi i samarbejde med dig. Den kan eksempelvis fokusere på følgende aspekter inden for branding: vision, værdier, fordele, personlighed og identitet.

Når disse elementer er på plads, kan vi gå i gang med at målrette dit brand ad de rette kanaler. I sidste ende handler det om at definere de unikke forhold i din branding, engagere din målgruppe og selvfølgelig opnå størst mulig effekt heraf.

Vi har fokus på og kompetencer til, at formidle ethvert aspekt af din branding på alle platforme, fysiske som digitale. Hvad giver mening? Hvad er unikt for dig og dit brand, hvordan skal historien fortælles hele vejen rundt, fra start til slut – og hvordan er det visuelle udtryk?

Vil du arbejde sammen med nogle glade, kompetencestærke mennesker? Så har vi samlet et godt hold under ét tag – alle brænder vi for, at dit brand er lokalt eller nationalt up-to-date, og fungerer som den bedste ambassadør.

Vil du have styr på din branding strategi?

Ring til os på tlf. 87990009 eller send os en mail på [email protected].