fbpx
Services

Distribution

Udnyt din tid optimalt med en distributionsaftale

Distribution

Hos Makers håndterer og formidler vi distribution af tryksager igennem vores samarbejdsaftaler. Vi har igennem årene forhandlet solide distributionsaftaler på plads for bl.a. Marcus Gruppen.

Distribution

Der er ofte høje omkostninger forbundet med distribution af tryksager, men vi optimerer og tilrettelægger din distribution af tryksager og sikrer dig konkurrencedygtige priser.

Ved at lade os varetage distribution af tryksager, sparer du en masse tid, som du i stedet kan dedikere til din virksomheds kerneydelser. Vi er helhedsorienterede, når vi indgår aftaler med kunder og følger din kampagne til dørs, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget.

Nå ud til din målgruppe

Dit eget kendskab til dine kunder er dit vigtigste redskab til at generere bedre markedsføring for dig selv. I relation til distribution af trykte medier kan det være særdeles fordelagtigt at fokusere på målgruppesegmentering. Dette kan vi også hjælpe dig med. Målgruppesegmentering indenfor distribution er en analytisk model, der sikrer, at du kun distribuerer til de husstande, der matcher din målgruppe.

Har du styr på din målgruppe? Vi er klar til at hjælpe dig med at ramme din målgruppe knivskarpt. At kende sin målgruppe er selvsagt altafgørende indenfor al markedsføring – også når det gælder omdeling og distribution af tryksager. Du kan læse mere om målgruppeanalyse lige her.

Makers – fra idéudvikling til distribution

Udviklingen indenfor medier kan virke uoverskueligt for mange virksomheder. Hvilken vej skal man gå? Hvad skal man vælge for at ramme plet og samtidig få mest muligt ud af budgettet? Som nævnt tager vi gerne hånd om hele din kampagne, fra idéudvikling til distribution. Du kan læse mere om vores tilgang til medieplanlægning her.

Vi har adskillige års erfaring med distribution af tryksager samt hele den forudgående proces. Vi har bl.a. en løbende aftale om distribution af kataloger for Marcus Gruppen. Læs mere i denne case.

Vil du vide mere om dine muligheder for en distributionsaftale? Eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud baseret på netop din kampagne?

Kontakt os allerede i dag på tlf. 87990009 eller skriv til os på [email protected].