Services

Facebook strategi

Udnyt potentialet på de sociale medier med en Facebook strategi

Facebook strategi

Mange virksomheder har benyttet muligheden for at oprette en virksomhedsprofil på Facebook. Alligevel har mange virksomheder ikke en klart defineret Facebook strategi for tilstedeværelsen. Uden en målrettet strategi risikerer man at gå glip af de muligheder, der er for virksomheder på de sociale medier.

Langt de fleste virksomheder ved, at networking er et vigtigt salgsværktøj. Det accepteres bredt, at medlemskaber i brancheforeninger og deltagelse på messer åbner nye døre og øger synligheden. De samme muligheder eksisterer på sociale medier, så hvorfor udnytter vi dem ikke?

Ja, det kræver mere end at oprette en virksomhedsprofil på Facebook. Man skal overveje hvilke muligheder, der er relevante for ens virksomhed. Og så skal man fokusere sin indsats på de muligheder, og gøre sig klart, hvad virksomhedens formål med tilstedeværelse på Facebook er. Hvad er dit ønskede udbytte?

Herefter kan man ligge en strategi. Makers kan hjælpe dig med den rigtige Facebook strategi!

”Alle” er på Facebook

Med 3,6 millioner danskere på Facebook eller 73 % af hele Danmarks befolkning, kan du være sikker på at også din virksomheds målgruppe er på Facebook. På verdensplan er der 1,44 milliarder aktive brugere ifølge Facebook. Dermed er det også det absolut mest populære sociale medie.

Makers hjælper og rådgiver vores kunder med at være til stede på Facebook og nå ud til deres ønskede målgruppe. Har du en klart defineret målgruppe? Vi kan hjælpe med en målgruppeanalyse.

Få styr på din Facebook strategi

Skal du opnå succes på sociale medier er det vigtigt at udarbejde den rigtige Facebook strategi.
Makers har stor erfaring med at tilrettelægge og administrere virksomheders tilstedeværelse på sociale medier. Vi tilbyder et samarbejde om at udarbejde den helt rigtige Facebook strategi, der passer til netop din virksomhed. Sammen lægger vi en langsigtet strategi med en detaljeret fremgangsmåde og månedsplaner. Vi sætter os ind i din branche, og herefter kan du trygt lade Makers overtage ansvaret for strategien og virksomhedsprofilen på Facebook. Vi er også eksperter i Facebook annoncering og hjælper dig gerne med at opnå det maksimale udbytte af dine annoncer. Læs mere om Facebook annoncering her.

Vi planlægger jeres aktiviteter, udarbejder de retteopslag og eksekverer disse på vegne af dig og din virksomhed på din virksomhedsprofil. Makers sørger for, de rigtige opslag bliver slået op på det rigtige tidspunkt. Vi tager os af de henvendelser, der kommer ind og fungerer som din ekstra medarbejder med ansvar for din Facebook strategi.

Vi kan også håndtere Facebook annoncering i forbindelse med din profil. På baggrund af dit ønskede budget planlægger vi Facebook annoncering, så du opnår så stor rækkevidde som muligt, og sørger for at annoncerne rammer netop din virksomheds målgruppe på Facebook.

Vil du selv have en finger med i spillet, tilbyder vi også at fungere som din sparringspartner, med hjælp til planlægning, opslag, kampagner, Facebook annoncering og alt det andet.

Vil du vide mere?

Kontakt os på 87990009 eller [email protected].