Services

Google AdWords

Annoncekampagner

Google AdWords

Google AdWords (nu også kendt som Google Ads) er annoncering på nettets mest besøgte site. Du bestemmer selv AdWords kampagnens omfang, og en veltilrettelagt kampagne holder dig ét skridt foran konkurrenterne i søgeresultaterne. Makers har stor erfaring i udformning og administration af AdWords annoncer, og vi tager også gerne hånd om eksponeringen af din virksomhed.

Hvad er Google AdWords?

Verdens største kundekanal. Intet mindre. Google AdWords er betalte annoncekampagner på verdens mest besøgte website og søgemaskine. Det er svært at forestille sig en større eksponering. Du sætter et dagligt budget for dine AdWords annoncer, og styrer selv kampagnens forløb. Du betaler kun, når besøgende klikker sig ind på din hjemmeside via din annonce.

En Google AdWords annonce har altså til formål at skabe mere synlighed online og øget trafik til din hjemmeside. Via AdWords øger du eksponeringen af dine ydelser, og du betaler, kort fortalt, for at opnå en placering foran dine konkurrenter i søgeresultaterne.

Jo flere penge du poster i din AdWords annonce, jo bedre placering opnår din annonce i søgeresultatet. Det er ren business. Dog kan du med en målbevidst og velstruktureret tilgang til dine AdWords annoncer slippe væsentligt billigere. Med en ambitiøs annoncekampagne, velskrevne annoncetekster, de rette søgeord og relevante landingsider, vil du skulle betale meget mindre for en høj placering.

Makers opsætter og administrerer din Google AdWords kampagne

Vi sammensætter strategien for din AdWords annonce, finder de korrekte søgeord og termer og sætter din kampagne op. Det giver os et godt udgangspunkt for administration og optimering af dine Google AdWords. Du får samtidig de bedste forudsætninger for et fornuftigt budget og flere besøg på din hjemmeside. Det betaler sig at få en AdWords ekspert til at administrere annoncerne, da det maksimale udbytte af en kampagne kræver løbende analyse og optimering.

Mange af de AdWords kampagner, som vi administrerer, har vi administreret i flere år.

Det behøver ikke kræve store summer eller enorme ressourcer at nå ud til flere kunder, og opnå øget salg for din virksomhed. Gå ikke glip af denne mulighed for at give din virksomhed økonomisk vind i sejlene. Lad Makers klare dine AdWords kampagner – det giver dig det bedste udbytte. Kontakt os på tlf. 87990009 eller skriv til os på [email protected] og få et konkurrencedygtigt tilbud.