Services

Gratis Google Ads analyse

Få et gratis sundhedstjek af din Google Ads konto

Er udbyttet af dine Google Ads-kampagner lidt sløjt? Få et gratis sundhedstjek af din Google Ads konto og bliv klogere på, hvordan du får et større afkast af dine annoncekroner.

Google Ads (tidligere AdWords) er en fantastisk markedsføringskanal, men manglende optimering kan have stor betydning for, hvad du får ud af din Google annoncering. Sørger du for at optimere din konto løbende, sikrer du optimalt afkast af din annoncering.

Så er du i tvivl, om du får det fulde udbytte af dine annoncekroner, giver vi dig et indblik i forbedringsmulighederne for din Google Ads konto og den rette viden til at optimere til dine behov.

 

Bestil Google Ads sundhedstjek nu!

 

Få det fulde overblik over forbedringsmulighederne

Med vores gratis og uforpligtende analyse, hjælper vi dig på rette vej med din Google Ads konto. Din konto vil blive gennemgået af én af vores certificerede specialister, som tjekker, hvor der er plads til forbedring. Herefter udarbejder vi en rapport og kontakter dig inden for 14 dage, hvor du vil blive sat grundigt ind i resultaterne af vores analyse.

Din gratis Google Ads analyse kan f.eks. omfatte:

Kampagneopbygning
Er der struktur og en fornuftig opdeling ift. emner?

Søgeord
Er der fokus på de mest gunstige søgeord?

Geografisk  afgrænsning
Fokuseret målretning – evt. efter lokalområder

Budget og budgivning
Er din budgivning optimeret til at skabe dig mest mulig værdi?

Annoncetekst
Er din tekst salgsbetonet, overbevisende og skiller den sig ud fra mængden?

Udvidelser
Er der tilføjet udvidelser, til at skabe ekstra blikfang?

Sporing
Måles der på konverteringer, tracking og/eller er Google Analytics koblet på?

Website
Får du mest muligt ud af samspillet mellem dine annoncer og landingpages?

Og mere til…

                             

Bestil en gratis Google Ads analyse i dag

Analysen er uforpligtende – du får de gode råd fra analysen, og kan gøre med dem, som du vil. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne videre, men det er helt op til dig, om du ønsker hjælp til optimering af din Google Ads konto. Analysen er helt og aldeles fortrolig, og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Ønsker du en analyse af din Google Ads konto, skal du blot udfylde kontaktformularen i linket herunder. Analysen er som sagt 100% gratis, dog tillader vi os at sende dig spændende nyheder pr. mail – det kan du selvfølgelig afmelde til enhver tid 🙂

 

Bestil Google Ads sundhedstjek nu!