Services

Medieplanlægning

Med det korrekte medievalg får du optimal effekt

Medieplanlægning

Hvordan får du din kampagne til at ramme den rette målgruppe? Hvilke medier skal du anvende? Har du brug for en innovativ og kreativ sparringspartner, så lad Makers stå for din medieplanlægning. Vi har fingeren på pulsen indenfor de nyeste medier og besidder kompetencerne til at sammensætte den rette strategi.

Udvikling indenfor medieplanlægning

Medieplanlægning er mange ting – især de senere år er der sket en kraftig udvikling indenfor medier. Traditionelle printmedier er i stor stil blevet udskiftet til fordel for de mange digitale platforme, der er kommet til.

Medieplanlægning handler om medievalg og om den rette kombination af medier. Behovet for anvendelse af flere medier afhænger af budskabet, målgruppen og konteksten. Mange virksomheder finder det uoverskueligt at navigere i ”mediejunglen” og målrette deres kampagne ad de rette kanaler. Hvad skal man vælge? Det udvidede mediebillede kan komme til at virke som en hæmsko fremfor en fordel i markedsføringsplanen.

Når din målgruppe er på plads, bliver tingene mere konkrete og via strategiudvikling eller eventuelt en workshop, kan kreativ medieplanlægning målrettes effektivt. Skal der være fokus på sociale medier? Får I mere ud af at investere i SEO-optimering? Skal din virksomhed på messe eller en anden event, og har behov for at få designet og produceret et banner eller en standee? Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe med din medieplanlægning.

Her finder du en oversigt over alle vores services, hvor du også kan læse mere om de medier, vi baserer vores medieplanlægning på.

Makers giver din medieplanlægning gennemslagskraft

Vi hjælper med at finde de rigtige kanaler for at få dit budskab ud på det rette tidspunkt til den rette målgruppe og med den ønskede effekt – til den lavest mulige pris. Dette har vi arbejdet med i mange år og oplever oftest, at vores erfaring og datagrundlag for forhandlingerne gør, at vi kan handle annoncer/indrykninger igennem til lavere priser, end vores kunder kan opnå selv.

Vi er klar til at hjælpe dig med både strategi, kreativ medieplanlægning, medievalg og distribution.

Ring på tlf. 87990009 eller skriv til [email protected].