Services

MobilePay til erhverv

Lynhurtig betaling øger chancen for salg

Det er ikke længere nok at have et godt produkt. Dine kunder vil let og hurtigt kunne betale for varerne, hvis købsoplevelsen på din webshop skal være succesfuld. MobilePay til erhverv gør det nemt for dine kunder, og det bliver hurtigt en del af din webshop.

Med MobilePay Online integreret i din webshop kan dine kunder nemt og bekvemt gennemføre et køb uden at indtaste kortoplysninger. De behøver ikke længere rejse sig fra sofaen for at finde dankortet, de kan blive siddende og bruge deres mobil til at afslutte handlen.

Og netop det faktum at mobilen altid er ved hånden, øger chancen for at dine kunder foretager købet via MobilePay til erhverv så snart, deres behov vækkes. Det mindsker risikoen for, at de finder produktet et andet sted.

Dermed er der over 3,2 millioner gode grunde til at få MobilePay  integreret i din webshop. Der er nemlig over 3.200.000 danskere, som bruger MobilePay i dag.

Se hvor nemt kunderne betaler via MobilePay til erhverv

Sådan får du MobilePay Online i din webshop

Makers kan hjælpe dig med at få MobilePay integreret i din webshop. Der er to faktorer, som kommer i spil:

1) Aftale med betalingsudbyder

Først afhænger det af din aftale med en Payment Service Provider (betalingsudbyder, fx ePay og DIBS) og en kortindløser (fx Teller og Nets). De mest brugte udbydere tilbyder MobilePay Online, og det er gratis for dine kunder at betale via MobilePay, men der kan være et gebyr til kortudbyderen.

Tager du allerede imod kortbetalinger i din webshop, bliver det en hurtig proces at åbne for betaling via MobilePay Online i din webshop. Hvis ikke du tager imod kortbetaling, kan vi vejlede om processen med at få en aftale i hus.

2) Teknisk opsætning

Derefter skal funktionen teknisk sættes op på din webshop. Det kræver en konfiguration, som vi håndterer, og vi overlader ikke løsningen til dig, før vi er sikre på, at det fungerer for dig og dine kunder.

Vil du vide mere om MobilePay til erhverv?

Kontakt os på 87990009 eller [email protected].