Services

Nyhedsbrev

Mangler dit nyhedsbrev en opgradering?

Nyhedsbrev

80% af alle virksomheder rammer ikke deres målgruppe. Mangler dit nyhedsbrev en opgradering? Hos Makers har vi dygtige tekstforfattere og grafiske designere, der skaber stilfulde og informative nyhedsbreve. Vi har også erfaring indenfor planlægning og udarbejdelse af markedsføringsplan, der skaber værdi og får dit budskab og dine produkter ud over rampen. Kontakt Makers og få professionel hjælp til dit nyhedsbrev.

Nyhedsbrev som element i din online markedsføring

Vi kender det alle sammen, når vi surfer rundt på nettet. Boksen, der popper op: ”Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!” De fleste af os har på et eller andet tidspunkt tilmeldt os et, eller hundrede, af disse nyhedsbreve, der så fra tid til anden dropper ind i vores inbox.

E-mail markedsføring i form af nyhedsbreve, som målrettet salgskanal og værktøj til mersalg, er kommet for at blive. Med det korrekte arbejde bag og den rette strategiske plan kan dit nyhedsbrev hurtigt blive din virksomheds bedst konverterende værktøj til salg. Det er på sin vis paradoksalt, at et nyhedsbrev samtidig er den billigste form for online markedsføring af virksomheder. For at opnå succes med sit nyhedsbrev, kræver det dog, at man har sit budskab klart defineret samt investerer den fornødne tid til at kreere et indhold, der får kunderne til at udvise interesse og investere i dine produkter.

Får du nok ud af dit nyhedsbrev?

Hvad kan et nyhedsbrev?

Som virksomhed eller forretningsdrivende kender du dine produkter, og med et målrettet nyhedsbrev skaber du et interesseorgan omkring din virksomhed og dine produkter/ydelser. Optimalt set skal nyhedsbrevet tjene som et værktøj, der markedsfører din virksomhed og giver abonnenterne indtryk af, at de modtager et nyhedsbrev fra en professionel og seriøs virksomhed.

For at få kunder til at vælge netop dine produkter, er det altafgørende at nyhedsbrevet er udformet professionelt med hensyn til både grafisk design, layout og tekst. Hvis dit nyhedsbrev signalerer kvalitet, så får modtageren automatisk indtrykket af at din virksomhed også signalerer kvalitet. Det handler om at give abonnenterne den følelse, at der ikke er nogen grund til at søge efter alternativer andre steder.

Med et nyhedsbrev, der udsendes på månedligt basis, får du både muligheden for at fastholde kontakten med kunderne samt brande din virksomheds profil og eventuelt promovere aktuelle kampagner. Foruden aktuelle produkter og informationer om hvad der rører sig i din virksomhed netop nu, er nyhedsbrevet også ideelt til kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Nyhedsbrev med Makers

Nyhedsbrevet skal virke og ramme den ønskede målgruppe. Hos Makers har vi et team, der bl.a. kan udarbejde et segmenteringsmatch for målgrupper, fyldestgørende indhold og design for din virksomheds nyhedsbrev. Har du brug for sparring og vejledning til dit eksisterende nyhedsbrev, så fungerer vi også gerne som sparringspartnere med øje for indhold, opsætning, korrektur, redigering, grafik og målgruppeanalyse.

Med et nyhedsbrev bliver det muligt at opsætte parametre i forhold til specifikke målgrupper af ens kunder samtidig med at interaktionerne bliver målbare via statistik. Her kan man bl.a. analysere, hvor mange af ens abonnenter, der åbner nyhedsbrevet; hvor mange der afmelder nyhedsbrevet og hvor mange der følger indlejrede links.

Du ved, hvilket formål dit nyhedsbrev skal tjene, og vi bistår gerne med kreative inputs og ideer. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og dit kommunikationsbehov og udarbejder tekst og grafisk indhold, så du kan fokusere på andre ting. Derudover kan vi også tilbyde at varetage udsendelsen af nyhedsbrevet til abonnenterne.

Kontakt Makers for et uforpligtende tilbud på tlf. 87990009. Vi sikrer kvaliteten i dit nyhedsbrev – skarpt og præcist.