Services

Print, tryk & storformat print

Udvikling af diverse printmedier

Print, tryk og storformat print

Hos Makers har vi kompetencer indenfor projektledelse og grafiske udvikling ved distribution af print, tryk og storformat print. Har du en idé, der mangler et kreativt touch eller behov for at få designet materialer til f.eks. en messe, så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

Få dit brand ud på print

Ikke al markedsføring foregår online. Værdien af printmedier er fortsat aktuel i det 21. århundrede, og en central faktor i forhold til branding af en virksomhed, en kampagne eller et event.

Vi har i mange sammenhænge fungeret som projektleder i forbindelse med udvikling og distribution af diverse printmedier. Alt fra visitkort, foldere, kalendere, profilbrochurer og diverse udstillingssystemer til messer såsom bannere og roll-up. Har du behov for at få kreeret det visuelle og grafiske output, så har vi et team af kreative sjæle, der bringer din vision til live.

Fuld eksponering på storformat print

Som virksomhed er branding af eget navn og egne produkter i højsædet. Skal man profilere sin virksomhed på markedet, så er investering i printmedier et vigtigt aspekt af markedsføringen. Tænk bare på busreklamer, posters på buslæskærme, billboards, metro-reklamer og detailreklamer ved supermarkeder og storcentre. Storformat print giver dig det bedste udstillingsvindue og den bedste eksponering overfor kunderne.

I løbet af de senere år er internationale og nationale messer blevet mere fremherskende på dansk grund – og indenfor de fleste erhverv og brancher. Et oplagt udstillingsvindue for din virksomhed. Du får den bedste eksponering på storformat print. Vi har ressourcerne til at designe og udvikle storformat print og udstillingssystemer til messen. Med vores samarbejdsaftaler med nogle af landets bedste trykkerier kan vi også få produceret storformat print til din virksomhed. Uanset om du har brug for et udstillingsystem (messevæg, X-Display, roll-ups, etc.), beachflag, foldere, visitkort, designede labels til dine produkter, så kan vi udvikle et produkt, der rammer ånden i din virksomhed. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Med Makers får du et skarpt brand på storformat print.

Vælg Makers – og bliv set!

Vi har mange års erfaring med print, tryk og storformat print og har udviklet et væld af designs og produkter indenfor mange brancheområder. Se evt. denne case om vores samarbejde med Marcus Gruppen.

Er du klar til at blive set?

Kontakt Makers på tlf. 87990009 eller skriv til os på [email protected].