Services

SEO-pakke

Få bedre Google rangering med en SEO-pakke

teknisk seo

Søgeordsoptimering handler om mere end de tekster, du har på din hjemmeside. Det handler om det tekniske set-up, koder, design, hastighed og endda udefrakommende faktorer. Men det kan være svært at vurdere, hvor der skal sættes ind. Det kan vores eksperter hjælpe med.

Vi tilbyder to SEO-pakker. I begge udføres grundlæggende tekniske forbedringer løbende på din hjemmeside. Samtidig modtager du månedlige rapporter, som viser udviklingen og rådgiver om muligheder for optimering. Baseret på rapporternes resultater anbefaler vi, hvilke yderligere optimeringer, der giver mening for din virksomhed. Med Premium-pakken inkluderes effektive månedlige SEO-aktiviteter, som løbende rykker din hjemmeside endnu længere op i rangeringerne.

SEO-pakker fra Makers

Du kan vælge mellem en Standardpakke og en Premiumpakke, når du ønsker at komme i gang med SEO-optimering af din side. Du kan se indholdet i de 2 pakker nedenfor

Kontakt os for et tilbud

Specifikationer for indhold i SEO-pakker

Optimering af teknisk seo

Vi identificerer muligheder for tekniske forbedringer, og udfører rettelser og optimeringer på dit website

Månedligt helbredstjek

Hver måned modtager du et samlet overblik over hjemmesidens SEO-tilstand. Oversigten viser, hvilke sider, der fungerer optimalt og hvor, der er plads til forbedringer.

Backlink optimering

Vi rydder op i din hjemmesides backlink-profil. Det betyder, at vi vurderer indgående links fra sider med lav troværdighed, og fjerner de links, der har potentiale til at forringe SEO på din hjemmeside.

Rådgivning om seo-mæssige indsatsområder

Du modtager månedligt råd og vejledning omkring SEO-indsatser, som enten du eller Makers kan udføre for at forbedre SEO på hjemmesiden. Rådgivningen er baseret på indsigter fra helbredsrapporten, vores SEO-ekspertise og din virksomheds målsætninger.

Statusrapport: sporing af søgeord

Hver måned modtager du en liste over rangeringerne for dine vigtigste søgeord i Googles søgeresultat. De vigtigste søgeord er de ord og termer, du helst vil findes på. Vi hjælper gerne med at finde frem til de mest relevante søgeord for din virksomhed.

Historisk udvikling af rangeringer

Sammen med statusrapporten for dine rangeringer modtager du også en oversigt over udviklingen i perioden fra aftalens start.

Linkbuilding – Premium

Hver måned oprettes minimum 2 links fra danske kvalitetssider til din hjemmeside. Alle links (backlinks) tilpasses din virksomheds branche. Dette er inkl. tekstforfatning af artikel.

On page SEO – Premium

Med On page SEO udvælger vi, sammen med dig, dine vigtigste sider, og optimerer disse løbende. Både ift. teknisk SEO og hvis nødvendigt opdateres teksten, så den er SEO-optimeret.

 

Kontakt Makers på tlf. 87990009 og få en snak om din SEO-strategi. Vi garanterer, at du vil kunne mærke forskellen.