Services

SEO

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) er et effektivt og essentielt værktøj inden for online markedsføring. Hvis man vil være med, hvor det sneer i Googles søgeresultater, så kommer man ikke udenom at investere arbejdstimer i en målrettet SEO-strategi. Kontakt Makers i dag og få hjælp til at forbedre din synlighed og øge trafikken fra søgeresultaterne.

Hvorfor er SEO vigtigt?

Når vi taler om online markedsføring, er det umuligt at komme udenom SEO og vigtigheden heraf. Konkurrencen om at ”slå igennem” og gøre sig synlig online, er benhård. E-handel er blevet en stor del af markedet, og dermed skal en stor del af dine kunder også ”lokkes i butikken” online. Her er det selvsagt altafgørende, at din virksomhed dukker op i søgeresulaterne, når den potentielle kunde går på jagt online efter det produkt, som lige netop du sælger. Chancen for at kunden giver sig til at gennemtrawle adskillige sider i Googles søgeresultat er minimal, og dermed er en høj placering essentiel.

SEO giver dig mulighed for at positionere din virksomheds hjemmeside, webshop og tilhørende landingssider bedst muligt i Googles organiske søgeresultater. Det sker bl.a. ved at inkorporere SEO tekster, der belyser content og indeholder velvalgte søgeord, intern og ekstern linkbuilding samt løbende at vedligeholde SEO. Der er mange elementer i en helstøbt SEO-strategi, og det kræver tid og arbejde.

På den lange bane er en målrettet SEO-strategi en god investering, der vil kunne mærkes helt konkret for den pågældende virksomhed. Her tænkes bl.a. på vækst, øget omsætning og flere kundehenvendelser, der genereres af den øgede synlighed online, som en omhyggelig og veldefineret SEO fostrer. I forhold til online markedsføring, er der en verden til forskel, om man ligger nummer 4 i søgeresultatet eller nummer 64. I langt de fleste tilfælde vil SEO give fordele i forhold til konkurrenterne på markedet.

Øget SEO værdi kan måles i besparelser på dit annoncebudget i form af lavere klikpriser på Google AdWords.

Makers og SEO

At nå til tops i Googles søgeresultat kræver, at man investerer tid og hårdt arbejde. Samtidig er det ikke en statisk proces. SEO optimering skal løbende vedligeholdes og finpudses, for at din placering bevares. Hos Makers har vi stor erfaring med optimering og vedligehold af SEO. Vores kunder har set effekten af SEO over tid og på bundlinjen, og det er vores team af SEO eksperter også klar til at gøre for dig.

Nogle af de elementer vi vægter inden for SEO er bl.a. tekstforfatning. Vi implementerer såvel et stærkt og informativt indhold samt de mest hensigtsmæssige søgeord, der bringer din virksomhed op i søgeresultaterne. Vores arbejde bygger på et forstudie, hvor vi bl.a. via research inden for din branche, søgeordsanalyse, søgeordsrapport og søgeordsværktøjer kortlægger indhold for din virksomheds online strategi. Vi går målrettet efter at give din virksomhed den højest mulige rangering i søgeresultaterne og derved generere mere trafik til dit website.

Kontakt Makers på tlf. 87990009 og få en snak om din SEO-strategi. Vi garanterer, at du vil kunne mærke forskellen.