Services

Service- & sikkerhedspakker

Hold dine systemer opdateret og undgå hackere

Hvis du boede i et kvarter, hvor der var forsøg på indbrud flere gange dagligt, ville du så ikke sikre dig med ekstra lås og en god tyverialarm?

Det er virkeligheden på nettet. Det er ikke bare en håndfuld nørder, der ser det som en hobby. Det er en industri, hvor programmerede robotter arbejder ubønhørligt på at finde de ”ulåste døre”. Vi hjælper dig med lås og tyverisikring til din webløsning.

SikkerPlus e-handel

Har du en webshop kan SikkerPlus e-handel være et godt valg for dig. Her får du ekstra overvågning af nogle af de vigtigste funktioner.

 

Serviceaftale

Serviceaftalen indeholder en række kontrol- og sikkerhedstjek på flere områder, og der foretages løbende sikkerhedsopdateringer af platformen.

Implementering af sikkerhedsopdateringer fra platformen

Din platform overvåges løbende for udgivelse af nye sikkerhedspatches, og de nyeste sikkerhedsopdateringer implementeres.

Løbende opdatering af moduler

Dine installerede eksterne moduler overvåges løbende for udgivelse af nye opdateringer, og opdateringerne implementeres.

Sikkerhedstjek af moduler

Din webløsning består ikke udelukkende af en standard platform. På platformen er der installeret moduler, plugins og andre elementer, som håndterer en række funktioner, såsom kontaktformular, søgefunktioner og hastighedsoptimering. Disse er eksterne moduler og bliver derfor ikke sikkerhedsopdateret sammen med platformen. Makers tjekker løbende for og rapporterer om tilstedeværelse af kendte usikre moduler.

Sikkerhedsaftale

Med en sikkerhedsaftale udvides kontrol- og sikkerhedstjek, og Makers foretager løbende opdateringer af moduler installeret på platformen. Desuden overvåges sidens trafik for mistænkelig adfærd og der implementeres blokeringer til forebyggelse af hackerangreb.

Overvågning af mistænkelig adfærd

En algoritme overvåger trafik på webløsningen, og Makers bliver automatisk alarmeret ved mistænkelig adfærd. Makers reagerer på advarsler ved bl.a. at foretage relevante blokeringer af IP-adresser fra udvalgte lande.

Løbende tjek for forældede moduler

Makers tjekker løbende om den nyeste version af modulerne installeret på din platform er forældet. Hvis versionen er ældre end 12 måneder markeres modulet som usikkert. Er det ældre en 24 måneder anbefaler vi implementeringen af et alternativt og nyere modul til håndteringen af den pågældende funktionalitet.

Manuelt sikkerhedstjek af specialudviklede moduler

Der udgives ikke opdateringer til specialudviklede moduler. Derfor gennemgår Makers manuelt koderne i modulet og tjekker for sikkerhedshuller.

Sikkerhedstjek af administrator-kodeord

Der er ofte flere administratorer, som har adgang til webløsningen. Hver administrator har et brugernavn og kodeord. Makers tjekker løbende, om de valgte kodeord overholder sikkerhedsmæssige retningslinjer.