Services

Social video

Øg effekten af din markedsføring på sociale medier med video

Video er den mest populære kommunikation blandt forbrugere. Udfordringen er at forvandle hjemmelavede videoklip, optaget under lavpraktiske forhold, til brand- eller produktvideoer i en kvalitet, som engagerer din målgruppe. Her er løsningen.

Med video som en del af din strategi på sociale medier, vil du hurtigt opleve en større effekt af din online indsats. Nu kan du nemt få videoer til sociale medier – uden det koster en formue. Hos Makers får du hjælp igennem hele processen, eller der hvor du har brug for det. Vi er med fra den spæde idé til distribution af din social video, eller vi hjælper, hvor du har behov.

 

Hvad er social video?

Det går stærkt på de sociale medier. Forbrugerne scroller hurtigt igennem tidslinjen i deres søgen efter relevant indhold. Video har en fordel på platformene, fordi den fanger forbrugerens opmærksomhed bedre. Det ved bl.a. Facebook, og derfor spreder de video til flere Facebook-brugere end andet indhold (en video giver i gennemsnit 135 % større organisk rækkevidde end et billede).

En social video er tilpasset hastigheden på platformene på sociale medier. Det er vigtigt, at videoen kommer til sagen lige fra start, hvis man skal fange målgruppens opmærksomhed. Publikum venter ikke på, at man har vist sit logo. Den spændende historie begynder allerede i titel og post-tekst.

Derudover har en social video et klart formål. Ingen gider se videoer, der handler om alt og intet, hvis de ikke selv har opsøgt det. Budskabet er simpelt, relevant, og det leder publikum videre med tydelig call-to-action.

 

Hvordan bliver video en del af din digitale marketing?

Makers tilbyder oplæg og ide, optagelse og redigering af video til virksomheder, der tør skabe opmærksomhed omkring deres brand eller produkt via video på de sociale medier. Vi laver alt fra produktvideoer til ”glad kunde”-film. Fortæl os om din ide, og vi finder den helt rigtige videoløsning for dig.

Herunder beskriver vi to former for videoservice; én hvor du selv skyder video med en smartphone, og én hvor vi optager med et professionelt kamera. Nogle gange opstår øjeblikket for en social video nemlig spontant, og så er det smart, hvis du selv kan optage videoen. Husk dog at du selv vælger, hvornår vi skal hjælpe. Du kan eventuelt også booke dig ind på vores kursus i video marketing lige her.

Makers redigerer din video
Optag let din video med smartphone. Du får adgang til vores ni videoguides, der hjælper dig med tips og tricks, som du skal have for øje, når du optager din video. Derefter sender du os dine egne smartphone-optagelser, som vi omdanner til et færdigt produkt med det helt rigtige budskab.

Makers producerer hele din video
Vi mødes omkring ide og planlægning, inden vi optager med vores professionelle videokamera. Efterfølgende redigerer og fremstiller vi det endelige produkt, klar, parat til distribution. Læs mere om vores videopakke, der hjælper dig godt i gang med video marketing.

 

Få 9 videoguides om social video

Makers har lavet ni videoguides – inkl. en lille introduktionsvideo. I videoerne får du tips og tricks til social video, som professionelle bruger, når de optager videoer. Det er dog ikke mere kompliceret, end at du selv kan lære at optage videoer til din markedsføring. Se introduktionsvideoen her, og få de resterende otte videoguides ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Introduktion til videoguides