Services

Sociale medier

Er overalt

Sociale medier

Er du tilstede på sociale medier, og opnår du det fulde udbytte via jeres virksomhedsprofil? Makers er specialister i rådgivning indenfor sociale medier.

Sociale medier er overalt

Indenfor de sidste ti år er væksten indenfor sociale medier eksploderet. Facebook er mest populær og, ikke mindst, det mest besøgte site på hele nettet. Du kan læse mere om, hvordan Makers kan hjælpe med at tilrettelægge din virksomheds Facebook-strategi her.

For virksomheder er virksomhedsprofiler på sociale medier blevet et betydningsfuldt værktøj til at opnå øget synlighed og række ud til nye kunder. For en virksomhed kræver det planlægning og en dedikeret indsats at opnå det fulde potentiale. Sociale medier giver ofte gode muligheder for segmentering, men det kræver kendskab til de forskellige features og viden om, hvordan disse skal anvendes. Makers har stor erfaring med at udarbejde målrettede kampagner, der sikrer jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at opnå succes online.

Den vigtige virksomhedsprofil

For en virksomhed kan det være svært at navigere og vælge imellem alle de sociale medier, der dominerer online. Tilstedeværelse et sted med en helhjertet og velplanlagt indsats er at foretrække fremfor en halvhjertet og tilfældig indsats på to eller tre virksomhedsprofiler. Men hvad skal man så vælge? Det vil altid være en individuel vurdering fra virksomhed til virksomhed. Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+, Twitter, YouTube, Pinterest. Mulighederne er rigtig mange. Hvad der giver størst udbytte afhænger af den individuelle virksomhed, branchen og målgruppen.

Din virksomhedsprofil kan udgøre et centralt element i markedsføring og profilering. Der er rig mulighed for tilstedeværelse på talrige sociale medier. Makers kan hjælpe med sparring og vejledning i forbindelse med udvælgelsen af det korrekte sociale medie til din virksomhedsprofil. Vi tager udgangspunkt i jeres behov samt fokus og målsætning i jeres strategi.

Dine eksisterende samt fremtidige kunder vil vide, hvad de kan forvente … også på de sociale medier. Et ugentligt nyhedsopslag? Konkurrencer? Kampagner? Hurtige svar på henvendelser?

Hos Makers sætter vi os ind i din branche, og herefter kan du trygt lade os overtage ansvaret for din virksomhedsprofil online. Vi opsætter og administrerer din virksomhedsprofil på vegne af dig og din virksomhed. Makers fungerer som din ekstra medarbejder med ansvar for din online-markedsføring.

Vil du selv have en finger med i spillet omkring din virksomhedsprofil, tilbyder vi også at fungere som din sparringspartner. Vi hjælper med planlægning, opslag, kampagner, annoncering og alt det andet.

Vil du vide mere?

Kontakt os på 87990009 eller skriv til os på [email protected]