Services

Tekstforfatter

De gode ord i fokus

Tekstforfatter

Tekstforfatning af informativ karakter og høj sproglig kvalitet er et must for at skabe synlighed samt tryghed og tillid hos dine læsere. En kreativ tekstforfatter fra Makers sikrer, at dine tekster er i top.

Makers’ tekstforfatter giver dig synlige resultater

Tekstindholdet på f.eks. hjemmeside og tryk er særdeles vigtigt. Teksterne tjener det formål, foruden at være interessante og informative, at de skal opbygge tryghed og tillid mellem dig og dine læsere. Derudover kan de være med til at tiltrække kunder og øge konverteringen til salg ved at understøtte og bekræfte kunden i købsprocessen.

Altafgørende for den gode tekst er et klart budskab, korrekt og entydig information og anvendelsen af de rette termer. En kreativ tekstforfatter bør ligeledes kende sin målgruppen og have denne for øje. For tekstforfatteren handler det om at fange og fastholde læsernes opmærksomhed. Det bør være tydeligt for læseren, hvad de får, og hvad de kan forvente – uanset hvilket produkt eller ydelse, der er tale om. Hvis læserne og potentielle kunder føler sig forvirrede og misinformerede, øges sandsynligheden for, at de vælger en af dine konkurrenter. Kvalitetssikringen er derfor essentiel for en tekstforfatter.

Hos Makers researcher vores tekstforfatter de emner, der skal beskrives, forud for den egentlige tekstforfatning. Undervejs i processen er du i tæt dialog med tekstforfatteren, så vi er sikre på, at teksterne er afstemt efter dine ønsker. Vores tekstforfatter tænker kreativt og ud af boksen. Hvordan kan vi differentiere din virksomhed i forhold til konkurrenterne? Er målgruppen på plads? Er der taget højde for SEO?

Book en tekstforfatter hos Makers

Makers har kreative tekstforfattere, med skrivefærdigheder i topklasse. Vores tekstforfatter har evnerne til at kreere tekster, der giver dig indhold af høj sproglig kvalitet, og samtidig kan sikre SEO på din hjemmeside, så du ligger lunt i svinget hos Google og genererer mere trafik.

Tekstforfatning er tidskrævende og ved at lade os skrive dine tekster, kan du ikke alene prioritere din tid i forhold til andre opgaver, men også nyde godt af den høje kvalitet, som en tekstforfatter fra Makers er garanti for. Vi udformer tekster af enhver art til både offline- og onlinebrug. F.eks. til nyhedsbrev, hjemmeside og SEO, trykte medier, sociale medier, blogindlæg, pressemateriale, etc. Vi redigerer og læser også gerne korrektur på dine eksisterende tekster, så du er sikker på, at dit materiale er finpudset på den sproglige front og når ud til målgruppen.

Har du behov for at få skrevet gode tekster, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 87990009 eller skriv til os på [email protected]. Vi har helt sikkert en tekstforfatter, der kan hjælpe dig.