Services

Webdesign

Et kreativt "look"

Webdesign

Et unikt webdesign sikrer, at din virksomhed altid har et flot visitkort på nettet, og er på forkant inden for den digitale udvikling. Din hjemmeside skal løfte din identitet og vise dine kunder, hvem du er. Som designbureau har Makers en lang referenceramme inden for alle aspekter af webdesign, og vi vil også rigtig gerne levere en topprofessionel løsning til dig. Få et uforpligtende tilbud på webdesign fra Makers allerede i dag.

Hvorfor er webdesign vigtigt?

Din hjemmeside og webshop er dit vindue ud til omverdenen, og derfor er et funktionelt webdesign med et flot layout af essentiel betydning for din virksomheds visuelle identitet og dermed din markedsføring.

Makers er designbureau og lægger vægt på, at du er med til at sætte dit unikke fingeraftryk på virksomhedens hjemmeside eller webshop. Derfor udvikler vi altid webdesign i tæt samarbejde med dig. Foruden webdesign for nye hjemmesider, tilbyder vi også at redesigne, videreudvikle og optimere dit eksisterende webdesign til din hjemmeside, webshop, nyhedsbrev mv. Mangler din hjemmeside nyt og knivskarpt indhold, så har vi et stærkt team, der kan udvikle layout og indhold, der går helt i tråd med dine ønsker og virksomhedens visuelle identitet.

Webdesign til hjemmeside (CMS)

Et godt webdesign bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med klar og brugervenlig kommunikation. Makers som dit designbureau sikrer dig, at dit webdesign får et dynamisk, kreativt og moderne udtryk. Samtidig integrerer vi et responsivt webdesign, der gør dit website mobilvenligt og kompatibelt til mobile enheder.

Som udgangspunkt udarbejder vi et ”still-billede” af jeres hjemmeside, inden vi går i gang med den endelige udvikling. Her kigger vi primært på brugervenligheden. Brugervenlighed har stor betydning for et funktionelt og velfungerende webdesign. Dit website kan være nok så flot, men hvis det er uoverskueligt eller svært at navigere på, vil man typisk opleve et negativt resultat på bundlinjen. Af samme grund anbefaler vi altid at inkludere UX og målrettet søgemaskineoptimering (SEO) for at sikre en optimal brugeroplevelse.

Når du har godkendt det endelige webdesign, er det klar til at blive sat op i et brugervenligt CMS. I de fleste tilfælde anvendes et open source CMS, der giver dig adgang til at opdatere dit site, f.eks. publicere nyheder, ændre billeder, osv. Udover at være designbureau har vi mange års erfaring i arbejde med CMS som f.eks. WordPress og Magento. Vi tilbyder også undervisning i brugen af disse CMS. Du kan læse mere om vores kurser lige her.

Såfremt du har behov for det, kan vi også fremstille en brugerguide til backend-administration af jeres hjemmeside, der hjælper jer i gang og støtter jer i det daglige arbejde med hjemmesiden.

Webdesign til webshop

Såvel din hjemmeside som din webshop skal være brugervenlige og nemme at navigere rundt i for dine kunder. Udover at virke appetitvækkende på kunderne, er det altafgørende, at webdesign på din webshop genererer flere kunder samt et øget salg. Virker købsprocessen knudret eller forhindringsfyldt for kunden, så er der en stor chance for at vedkommende i stedet vælger at handle hos din konkurrent.

Funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed, for at du mærker en effekt af at have et fedt webdesign.

Uanset om du har brug for at få udviklet en webshop helt fra bunden eller skal have justeret dit eksisterende webdesign, så kan Makers løfte opgaven. Vi er specialister i udvikling af webshops, og mestrer Magento og WooCommerce til fingerspidserne. Vi vil som udgangspunkt anbefale dig et af disse CMS (til webshop), da der er tale om to af verdens førende og sikreste platforme.

Vil du vide mere om mulighederne for at få et professionelt designbureau til at udvikle nyt moderne webdesign, der matcher jeres visuelle identitet?

Læs mere om vores brede palet inden for layout og design her, eller kontakt os på 87990009 eller skriv til os på [email protected].