Services

WooCommerce

En stærk webshop løsning

Hvis man vil opnå succes og øget salg, kommer man i dag som moderne virksomhed ikke udenom at sælge online. E-handel har længe været dominerende, særligt på B2C markedet, og er fortsat i vækst. Med WooCommerce kan du få din egen webshop og sælge dine produkter online. Kontakt Makers i dag og få hjælp til at komme i gang med e-handel med en WooCommerce webshop.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et gratis webshopmodul, der er udviklet til integration med WordPress. 30 % af alle webshops bygger på en WooCommerce løsning, hvilket gør det til det mest benyttede open source webshopmodul med over 3 millioner aktive installationer.

Med WooCommerce har du mange muligheder for at udbygge din webshop med både gratis og betalte udvidelser og tilvalg, der sammen med open source-elementet, giver dig frihed og total kontrol over din webshop løsning. Med over 300 unikke udvidelser i en konstant udvikling, kan du løbende tilføje nye features og højne funktionaliteten. WooCommerce webshop er en driftssikker løsning af høj kvalitet, hvilket millioner af aktive webshops også bekræfter. Desuden er WooCommerce integrerbar med langt de fleste tjenester, der giver dig rum til udvikling og optimering.

Uanset om du ønsker at sælge et begrænset sortiment eller har brug for en full scale webshop, så er WooCommerce et godt valg.

Kom hurtigt i gang med WooCommerce webshop

For en moderne virksomhed er en webshop i de fleste tilfælde en uundværlig del af virksomhedens markedsprofil. Det gælder både for den lille enkeltmandsvirksomhed og for den store koncern, uanset branche.

At danskerne i den grad går den digitale vej, når der skal handles, viser den rekordhøje omsætning for e-handel. FDIH E-handelsanalyse 2018 konkluderer at danskerne spenderede ikke mindre end 129,3 milliarder kr. på onlinekøb i 2018, hvilket betyder en stigning på 13 % i forhold til 2017. Tallene afslører at udviklingen især skyldes den stigende handel via smartphones. Det gør det nemt at ordne indkøbende mens man er på farten, og i 2018 blev godt hver femte køb gennemført på mobilen. Derfor er det også vigtigt at sørge for at bygge sin webshop i et responsivt system, der giver en perfekt brugeroplevelse på mobilen.

Makers har kompetencerne til at udvikle lige netop den WooCommerce webshop løsning, du måtte ønske. Desuden vedligeholder og videreudvikler vi også eksisterende WooCommerce webshops. En af fordelene ved open source, er at du er fri for binding til udbydere og hosting. Vi afstemmer forventninger og indhold i forhold til din løsning. Vi anbefaler at lægge ud med en workshop, hvor vi i samarbejde med dig definerer rammerne for din nye – eller omstrukturerer indholdet på din eksisterende – WooCommerce webshop.

For nuværende brugere af WooCommerce eller dig, der står overfor at skulle starte en webshop op, og gerne vil lære alt om vedligehold og administration, tilbyder Makers kursus i WooCommerce og WordPress. Kurset kan bookes både som hold- og eneundervisning. Du kan læse mere om kurset lige her.

Hos Makers har vi erfaringen og kompetencerne til at udvikle den WooCommerce løsning, der sikrer dig og din forretning en god begyndelse indenfor e-handel. Du kan desuden læse mere om udvikling af webshop med Makers lige her. Hvis du er klar, så er vi klar til at vise dig potentialet i WooCommerce. Ring til os på tlf. 87 99 00 09 eller send en mail til [email protected].