fbpx
Services

WordPress

Et af verdens førende CMS

Hos Makers går vi højt op i at give vores kunder den bedst mulige webløsning. Vi har stor erfaring med udvikling og opsætning af WordPress som CMS. Vi udvikler både customized hjemmesider og videreudvikler på unikke, eksisterende templates. Kontakt Makers i dag og kom i gang med udvikling af din nye hjemmeside i WordPress.

Hvad er WordPress?

WordPress er et af verdens mest anvendte CMS. På verdensplan bygger omkring 27 procent, eller 1 ud af 4 hjemmesider på en løsning baseret på WordPress. Under denne enorme fane indgår alt fra små fritidsblogs til de største websites, som f.eks. The Official Star Wars Blog, The New Yorker, Sony Music, PlayStation.Blog, The Walt Disney Company, The Rolling Stones og Mercedes-Benz. WordPress er med andre ord det mest benyttede CMS globalt.

Der er mange fordele ved at anvende WordPress. Systemet er open source, hvilket bl.a. gør at du slipper for månedlige licensbetalinger. WordPress er gratis at installere og baseret på brugerdefinerede designs, moduler og skabeloner, så du skal ikke starte fra bunden, når du begynder at arbejde med dit nye site. Brugervenligheden er i top, og når først din nye WordPress hjemmeside er ”live”, kræver det ikke særskilte tekniske kompetencer at vedligeholde og administrere systemet via backend. WordPress har mange features og kvaliteter, bl.a. gode muligheder for SEO, responsive designs til mobilvisning, høj oppetid samt specialudviklede apps til både iOS og Android. Dette gør det muligt for dig at redigere og publicere indlæg på din hjemmeside direkte fra din telefon, når du er på farten.

Du har desuden mulighed for at udvide din WordPress med WooCommerce, der er et gratis webshopmodul.

Makers anbefaler WordPress

Hos Makers er vi specialister i WordPress og alle systemets aspekter. I mange tilfælde vil vi anbefale vores kunder en WordPress løsning. Systemet er stabilt, brugervenligt og har mulighed for installation af dansk sprog. Et brugervenligt system er både rart for dem, der besøger din hjemmeside samt dig selv, når siden skal vedligeholdes og redigeres.

Hvis du ønsker WordPress som CMS til dit website har vi mulighed for at udforme en brugerguide, der støtter dig i dit arbejde fremadrettet. WordPress er en fleksibel løsning, der giver dig uanede muligheder for tilvalg af nye funktioner, såvel gratis som elementer, der er specielt programmeret og udviklet til dig og de behov, du måtte stå med.

Open source-elementet i WordPress giver dig fuldt ejerskab over din egen webløsning. Det står dig dermed frit for, hvem der skal udvikle eller videreudvikle på din løsning. Du er ikke bundet til, eller afhængig af, en enkelt aktør.

Hvis du allerede benytter WordPress, men har brug for at skærpe dine færdigheder i det daglige arbejde med din hjemmeside, så tilbyder Makers også kursus i WordPress samt det tilhørende webshop modul WooCommerce. Kurset kan bookes både som hold og eneundervisning. Du kan læse mere om kurset lige her.

Makers vil rigtig gerne være webhost for din WordPress løsning, og sikre at din hjemmeside kommer i gode hænder. Har du lyst til at få mere at vide om mulighederne for en WordPress løsning hos Makers? Kontakt os på tlf. 87 99 00 09 eller skriv til os på makers@makers.dk for at høre mere.