150+ bidragsydere

OpenMage Open Source har et stort udviklernetværk, der hele tiden bidrager med nye smarte funktioner og sikkerhed.

Specialdesignet til dig

Hos Makers tror vi ikke på one size fits all-løsninger. I stedet får du en webshop, skræddersyet til din virksomhed.

Få en gennemtænkt løsning

Makers tænker hele kunderejsen ind, når vi udvikler din webshop. På den måde sikres en strømlinet oplevelse fra ankomst til ordrebekræftelse.

Først med de nyeste funktioner

Vil du tilbyde personaliserede købsoplevelser gennem eksempelvis kunstig intelligens (AI)?

Skal der skabes orden i et stort produktsortiment?

Vil du gøre administrationen nemmere for dig og dine kollegaer med integration af jeres øvrige forretningssystemer?

Eller har dine kunder særlige behov og købsmønstre, som skal understøttes med skræddersyede funktioner?

Uanset hvilke problemstillinger, der presser sig på, så kan OpenMage være løsningen.

OpenMage er en robust Open Source eCommerce-platform, skabt til at håndtere komplekse webshops for professionelle virksomheder, der ønsker en høj grad af kontrol og tilpasningsmuligheder.

Med et bagland bestående af mere end 150+ erfarne bidragsydere, som konstant kommer med nye funktionelle tilføjelser, kan du være sikker på, at systemet altid følger med tidens tendenser. Skulle der for eksempel komme nye betalingsmetoder eller innovative løsninger inden for kunstig intelligens, er det garanteret, at du i løbet af ingen tid kan inkorporere disse i din OpenMage-webshop til gavn for både dig og dine kunder.

Spørg en OpenMage-ekspert

Er OpenMage det rette fit for dig? Eller matcher WooCommerce eller Headless CMS bedre dine behov?

Spørg Thomas til råds, hvis du er i tvivl.

Thomas er vores udviklingschef med indgående kendskab til diverse eCommerce-løsninger.

Hiv fat i Thomas
Skriv til Thomas
Ring til Thomas på

Fordelene ved OpenMage

OpenMage indeholder en bred vifte af funktioner, der gør det til et kraftfuldt værktøj for online forhandlere.

Lad os se på nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner:

Brugervenlig administration
OpenMage tilbyder en intuitiv og brugervenlig administrationsgrænseflade, der gør det nemt for butiksejere at administrere produkter, ordrer, lagerbeholdning og kunder.

Dette gør det muligt for virksomheder at spare tid og ressourcer på at håndtere deres online butikker.

Skalérbarhed
OpenMage er yderst skalerbar, hvilket betyder, at det kan håndtere alt fra små start-ups til store e-handelsvirksomheder. Du kan tilpasse platformen til dine behov og udvide den, når din virksomhed vokser.

Dog vil vi mene, at du skal have et vist ambitionsniveau for at investere i OpenMage.

Omfattende tilpasning
En af de største fordele ved OpenMage er dens evne til at tilpasses efter dine specifikke krav.

Du kan få specialdesignede temaer, skræddersyede funktioner og brugerdefinerede moduler for at opnå den ønskede funktionalitet.

Sikkerhed
Sikkerhed er afgørende for en e-handelsplatform.

OpenMage har et dedikeret sikkerhedsteam, der arbejder på at identificere og lukke potentielle sikkerhedshuller. Derudover opdateres platformen regelmæssigt for at beskytte din butik mod trusler.

Stærk fællesskabsstøtte
OpenMage har en aktiv og engageret fællesskabsstøtte.

Du kan finde et væld af ressourcer, herunder dokumentation, fora og hjælp fra andre brugere og udviklere, der er villige til at dele deres viden og erfaringer.

Det får du i din OpenMage-løsning

Fra strategi til funktionalitet og design.

Med afsæt i en fælles workshop, sørger vi for, at hvert eneste aspekt af din webshop er nøje gennemtænkt. Hver beslutning vil være funderet i best practice-tilgange samt viden om din virksomhed, jeres kunder og de problemstillinger, som webshoppen skal løse.

Med afsæt i en fælles workshop kan vi derfor garantere dig, at du vil få:

Alt inkluderet

Strategisk UX-design

Vores tilgang til at designe og udvikle din webshop er alt andet end tilfældig.

Hver detalje, lige fra menustrukturen og placeringen af CTA-knapper til det overordnede købsflow, er nøje overvejet og tilpasset med omhyggeligt indsamlet viden om din virksomhed og din målgruppe.

Vores mål er at sikre, at dine besøgende får en førsteklasses shoppingoplevelse, som får dem til at vende tilbage igen og igen.

Skræddersyede funktioner

OpenMage kommer med et have af plugins og funktioner, som kan korrigeres og implementeres for et personligt og skræddersyet udtryk. Og skulle vi opdage en genial mulighed, eller har du selv innovative idéer, som endnu ikke eksisterer, er vi ikke blege for at kaste os ud i speciallavede løsninger.

Dermed kan vi sikre dig en unik webshop, som effektivt hjælper dine besøgende gennem købsprocessen.

Digital brandidentitet

Vi sørger naturligvis for, at din nye OpenMage-webshop harmonerer visuelt med dine øvrige salgskanaler og markedsføringsmateriale.

Men du kan også forvente, at vores designere vil lave en vis fortolkning af dine visuelle identitet. Det skyldes, at det interaktive, digitale format har behov for nye elementer så som effekter og microinteraction, der ikke findes i statiske formater.

Integration til ERP, PIM, DAM etc.

Vi bestræber os altid på at gøre din daglige administration så let som mulig.

Med solide integrationer til dine øvrige systemer som ERP og PIM optimerer vi jeres arbejdsprocesser og sikrer, at I kan lancere nye produkter hurtigt og effektivt.

Service og support

Vi sætter pris på langvarige samarbejder.

Derfor er vores team altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for rådgivning eller support efter lanceringen af din B2B- eller B2C-webshop.

Vi tilbyder også en serviceaftale, hvor vi løbende sørger for, at dit websted forbliver opdateret med de nyeste moduler og sikkerhedsforanstaltninger. Din succes er vores mål, og vi er her for at støtte dig fra start til slut.

Open Source eCommerce fra øverste hylde

Open Source er en softwaremodel, hvor kildekoden til en applikation eller et system er offentligt tilgængelig og kan ændres, tilpasses og distribueres frit af en bred gruppe udviklere og brugere. Dette står i modsætning til lukket kildekode-software, hvor kildekoden er ejet af en enkelt virksomhed eller udbyder.

Når du vælger en Open Source-løsning som OpenMage til din webshop, åbner du dørene til en række betydelige fordele. For det første giver Open Source dig enestående fleksibilitet og kontrol over din webshop. Du kan tilpasse hver enkelt detalje for at imødekomme dine specifikke behov, fra design til funktionalitet.

Yderligere fordele inkluderer omkostningsbesparelser, da Open Source-løsninger som OpenMage ofte er gratis at bruge, hvilket minimerer de indledende investeringer.

Desuden gør Open Source det muligt for professionelle rundtom i verden at bidrage med nyudvikling og funktioner, som de lægger tilgængelige for andre. Dermed kan du være sikker på, at nye eCommerce-tendenser og funktioner hurtigt vil blive stillet til rådighed for dig og din virksomhed.

Gør administrationen nemmere med PIM

Selv de bedste webshop-løsninger kræver en betydelig grad af administration og vedligehold.

Og har du et stort produktkatalog eller sælger du dine varer på flere forskellige salgskanaler, kan administrationen være en betydelig tidsrøver. For at hjælpe dig, kan du integrere din nye OpenMage-webshop med et Product Information Management (PIM)-system. Et sådant system gør det nemmere at udfylde produktinformation, holds styr på produkternes salgsparathed, organisere produkter og produktvarianter og berige dine varer med salgsoptimeret indhold.

I samarbejde med XL BYG-Brejnholt har vi udviklet Alleco – et budgetvenligt PIM-system, der giver dig alt, du skal bruge uden at gå på kompromis.

Læs mere om Alleco

FAQ om OpenMage

Er en OpenMage webshop gratis?

Som udgangspunkt er det helt gratis at oprette en OpenMage-webshop, og du kan downloade og installere OpenMage uden licensomkostninger.

Det, som typisk vil koste dig penge, er udviklingen.

Hvis du skal have et professionelt webbureau til at designe og kode webshoppen for dig, skal du naturligvis betale for de timer og det arbejde, de lægger i det.

Hvor mange produkter kan jeg have i en OpenMage-webshop?

Der er ingen fastlagt grænse for antallet af produkter, du kan have i din OpenMage-butik.

Platformen er skalerbar og kan rumme både små butikker og store online markedspladser med tusindvis af produkter.

Hvilke betalingsgateway-integrationer understøtter OpenMage?

OpenMage understøtter en bred vifte af betalingsgateway-integrationer, herunder PayPal, Stripe, Authorize.net, og mange flere. Derudover kan du tilføje brugerdefinerede betalingsløsninger efter behov.

Er OpenMage sikkert?

Ja, OpenMage har et dedikeret sikkerhedsteam, der arbejder på at forebygge potentielle sikkerhedsproblemer. Regelmæssige sikkerhedsopdateringer udgives for at beskytte din butik mod trusler.

Du kan derfor være helt tryg ved at benytte OpenMage som eCommerce-software.

Kan jeg integrere OpenMage med tredjepartsapps og -tjenester?

Ja, OpenMage understøtter integrationer med en bred vifte af tredjepartsapps og -tjenester.

Dette inkluderer CRM-systemer, marketingautomatiseringsværktøjer, lagerstyringssystemer og mere takket være dets modulære og tilpasselige karakter.