Et fast team, der kender din virksomhed

Du bliver tilknyttet et fast team af eCommerce- og PIM-eksperter. De bliver dine tætte sparringspartnere, og sammen sætter I rammerne og retningen for din PIM-løsning.

One size fits all-løsninger dur ikke

Ingen virksomhed er som alle andre. Derfor sætter vi os grundigt ind i din forretning og arbejdsgange, så du får den rette PIM-løsning.

Webshopejerens bedste værktøj

Ville det ikke være fedt, hvis du med et trylleslag kunne få alle dine produkter til at stå knivskarpt på samtlige salgskanaler? Hvis du med et hurtigt fingerknips kunne implementere flotte billeder og gode produktbeskrivelser over hele linjen?

Desværre findes der ikke magi.

Men der findes PIM-systemer. Og det er praktisk talt det samme.

Et PIM-system (Product Information Management) er en platform, der samler din produktinformation ét sted. Det giver dig overblik over eventuelle mangler – og værktøjerne til at skabe kvalitetsindhold (billeder, produkt- og brandbeskrivelser m.m.), der overbeviser potentielle købere om, at dine produkter er alle pengene værd.

PIM-systemer kommer desuden med en lang række andre funktioner, der blandt andet hjælper jer med at optimere interne workflow, skære ned på manuelt arbejde og få nye produkter hurtigere på hylderne.

Skab overbevisende produktinformation og øg dit salg

Et PIM-system giver dig overblik over salgsparate produkter – og dem, der endnu mangler berigelse i form af tekst, beskrivelser og billeder.

På den måde får du mulighed for at fylde hullerne ud og skabe mere overbevisende indhold. Det er vigtigt i et online univers, hvor din produktinformation er det eneste, dine kunder har at forholde sig til.

Når du skaber fyldestgørende og skarp produktinformation, leder det i sidste ende til øget salg.

Har du brug for sparring?

Brænder du inde med konkrete spørgsmål – eller har du blot behov for at vende nogle tanker i forbindelse med din PIM-afsøgning?

Så skal du være mere end velkommen til at hive fat i vores udviklingsdirektør, Thomas.

Tag fat i Thomas
Skriv til Thomas
Ring til Thomas på

Effektivt samarbejde og bedre arbejdsflow

Et PIM-system tager teamwork til nye højder.

Gennem rollefordelinger kan indkøberen, tekstforfatteren og fotografen alle bidrage med deres individuelle viden og kompetencer og uploade materiale direkte i systemet. Dermed slipper koordinatoren for det detektivarbejde, der ellers ligger i at opdrive og uploade individuelle filer fra forskellige kollegaer.

ECommerce-koordinatoren kan desuden uddele opgaver online og godkende arbejdet, før et produkt skubbes ud i markedet. Det skaber et langt mere struktureret og effektivt arbejdsflow.

Samtidig sikrer man, at alle medarbejdere altid har adgang til det senest opdaterede materiale, og at ingen sidder og klynger sig fast til forældet information.

Kom hurtigere i markedet med dine produkter

Har du ambitioner om at implementere en effektiv omnichannel-strategi?

Så er et PIM-system et uundværligt værktøj. Med PIM slipper du nemlig for at uploade det samme produktinformation igen og igen – først på din webshop, så på Amazon og derefter på hvad-det-nu-end-må-være.

I stedet kan du nu nøjes med at oprette det én gang i PIM.

Derfra kan du med få kliks distribuere det til samtlige salgskanaler på samme tid. Let og effektivt.

Det betyder også, at du lynhurtigt kan indtage nye kanaler og være til stede dér, hvor kunderne er – også hvis de pludselig flytter sig.

Vi sværger til Alleco PIM

Hvilket PIM-system skal du vælge?

Der er mange spillere på markedet. Og vi kan ærlig talt godt forstå, hvis du har svært ved at gennemskue, hvilket PIM-system, der er bedst. For det kommer an på sammensætningen af dit team, dit produktsortiment, dine udfordringer og salgskanaler.

Et online stormagasin, der forhandler flere forskellige brands, vil fx have andre behov end en mindre virksomhed, som udelukkende sælger egne produkter.

Men som udgangspunkt mener vi, at Alleco er et godt bud. Det er udviklet og testet i samarbejde med andre eCommerce-virksomheder og inkluderer bl.a. et overskueligt dashboard med dybdegående indsigt i dine produkters (manglende) produktinformation, rollestyring, et tidsbesparende import-system, leverandør-integration og et hav af andre effektive features.

Og så er det fleksibelt.

Det betyder, at du har mulighed for at få udviklet og tilføjet skræddersyede funktioner, hvis du har særlige behov. Det gør Alleco til et fantastisk allround-system, der giver dig præcis dét, du har behov for – i en brugervenlig indpakning og til en pris, de fleste kan være med på.

Bliv klogere på Alleco

Hvem står bag Alleco?

Det gør vi og XL-BYG Brejnholt!

Vi udviklede Alleco sammen, fordi vi savnede et prisvenligt og intuitivt system med premium funktioner, som kan tilpasses efter behov. Og det har vi skabt.

Trin-for-trin: Kom sikkert igennem dit PIM-projekt

At implementere et nyt PIM-system kan føles som et stort projekt.

For det handler ikke blot om at vælge og installere et stykke software. Ofte munder det ud i en mindre omlægning af jeres interne arbejdsgange – og derfor kan det være rart at have en erfaren konsulent med i processen.

Hos Makers tager vi jer sikkert gennem de indledende faser og sikrer, at I får en lukrativ løsning, som bliver en integreret del af jeres dagligdag.

Et PIM-projekt vil overordnet set inkludere seks trin.

Fra overvejelse til optimering

1

Analyse

Vi starter med at kortlægge jeres udfordringer og behov.

Hvad er det for nogle opgaver, der trækker tænder ud i jeres daglige arbejde? Handler det om tidskrævende copy-paste-arbejde, manglende overblik over produkternes salgsparathed eller en suboptimal arbejdsproces?

Vi ser også på, hvilke øvrige systemer og salgskanaler, der skal integreres med jeres nye PIM-system.

2

Definering og demo

På baggrund af analysen laver vi en kravsspecifikation, som beskriver datastrukturen og de funktioner, som skal inkluderes i jeres løsning.

Vi har desuden mulighed for at give jer en demo-adgang til Alleco PIM, så I kan teste og afprøve systemet, inden I binder jer til noget.

I kan også indhente demoer fra andre udbydere.

3

Teknisk opsætning

Vælger i Alleco PIM, hjælper vi jer med at sætte systemet op og integrerer det med jeres webshop, med eventuelle online markedspladser og andre salgskanaler.

Det skal også kædes sammen med jeres øvrige systemer, så vi sikrer, at I får et strømlinet og effektivt arbejdsflow.

4

Udvikling af specialfunktioner

Alleco er udviklet i samarbejde med eCommerce-virksomheder, og indeholder som udgangspunkt alt det, du kan have behov for.

Skulle du alligevel have en unik problemstilling eller en god idé, har vi mulighed for at udvikle flere funktioner eller tilpasse de eksisterende.

5

Onboarding og support

Onboarding er i virkeligheden en løbende proces, som starter allerede fra analysen.

Her taler vi med dig og dine medarbejdere om, hvordan I kan benytte et PIM-system til at gøre jeres hverdag lettere, mens I samtidig højner kvaliteten af jeres produktinformation.

Når systemet er sat op og klar til brug, giver vi jer et kursus og overdrager samtidig en skriftlig manual, som I løbende kan slå op i, når I har behov for at genopfriske hukommelsen.

Vi yder desuden løbende support og sikre, at I udnytter Alleco og dets mange funktioner optimalt.

6

Produktoptimering og salg

Nu kommer den bedste del.

Jeres nye PIM-system skal tages i brug.

I vil hurtigt opleve, at det bliver nemmere at holde overblik og komme ud over stepperne med salgsoptimerede produkter.