En webshop kun for dig (og dine kunder)

Vi identificerer dine kunders købsmønstre og udvikler brugertilpassede funktioner, der gør det nemt for dine kunder at finde og bestille det, de skal bruge. Uanset hvor og hvordan de shopper.

Bliv synlig, når dine kunder har brug for dig

Hele kunderejsen bliver tænkt ind i din nye webshop. Med strategiske landingpages og teknisk SEO-optimering sikrer vi, at du er synlig, når kunderne har brug for dig og dit produkt/service.

+15 års erfaring

Med mere end 15 år på bagen har vi en god fornemmelse for, hvad der virker og ikke virker, når det kommer til webshops. Den viden og erfaring bringer vi i spil, når vi udvikler din webshop.

En webshop, der gør det nemt for dine kunder at handle

Hvordan handler din målgruppe?

Eller endnu vigtigere:

Hvordan kan vi gøre det nemmere for din målgruppe at handle det, de har brug for (og mere til)?

Mens nogle kundegrupper går målrettet efter specifikke produkter, er andre villige til at lade sig inspirere. Nogle har behov for meget vejledning, andre har ikke. Nogle handler til private behov – andre til professionelle.

Vi hjælper dig med at identificere din målgruppes købsmønstre og skabe en løsning, der hjælper kunderne nemt i mål.

Spørg en eCommerce-ekspert

Malte er manden, vi går til, når vi på bureauet ønsker at blive klogere på webshops.

Du kan gøre det samme, hvis du fx har spørgsmål til valg af software eller systemer. Malte deler nemlig gavmildt ud af sin viden.

Tag fat i os
Skriv til os
Ring til os på

Eksempler på specialtilpassede funktioner

Medarbejderkonti til XL-Byg Brejnholt

XL-Byg Brejnholts erhvervskunder har nu mulighed for at tildele deres medarbejdere et individuelt budget til indkøb af tøj og materialer – ligesom de kan tilpasse sortimentsvisningen efter medarbejderens ansvarsområde.

Bliv klogere på løsningen her

Specialdesignet super-menu giver vækst

Mange af Pajo-Boltes kunder er målrettede shoppere. En strategisk designet super-menu giver dem mulighed for at hoppe direkte til det produktsortiment, der matcher deres krav – helt uden brug af filtre. Det har højnet salget.

Samlepakker giver mersalg

Hesteshoppen Horseholt har opsat samle- og sparepakker, der skaber mersalg. Fx en pakke med alle de ting, en ny rytter har brug for. Der er lavet en smart integration til deres ERP-system, så der altid er styr på lagerbeholdningen for hvert enkelt produkt i pakkerne.

Let administration fra ende til anden

En webshop skal gøre din hverdag nemmere.

Når ordrerne strømmer ind, skal du ikke bruge tid på administrativt bøvl og systemer, der ikke taler sammen. Derfor hjælper vi med at integrere webshoppen med dine øvrige systemer såsom ERP, PIM og andre systemer.

På den måde skaber vi et gnidningsfrit og strømlinet flow lige fra oprettelse af nye produkter, til din kunde står med sin ordre i hænderne. Denne tilgang sikrer, at du sparer tid på dine ad hoc-opgaver. Tid, du i stedet kan bruge til at optimere andre dele af din forretning.

Er du i tvivl, om du skal vælge Shopware, WooCommerce, OpenMage eller en helt fjerde webshopløsning? Vi står klar til at vejlede dig i valg af mulige løsninger og software, der gør dit arbejde lettere.

Vink farvel til standardløsninger

Er du en B2B-webshop, B2C-webshop eller begge dele? Skal din webshop håndtere store mængder data, der måske kalder på Headless CMS? Eller har du brug for en mere simpel webshop-løsning?

Din forretningsmodel og dit produktkatalog har stor betydning for, hvordan din webshop bør udformes.

Derfor laver vi aldrig “one size fits all”-løsninger. I stedet giver vi dig et unikt site med særligt definerede funktioner og design, som understøtter lige netop dig og dine kunder.

Få en webshop, der er gearet til fremtiden

Vi ved, at det kan være svært at spå om fremtiden, og vi vil heller ikke gøre forsøget.

Men vores dygtige UX-designere og udviklere gør sig umage med altid at holde sig opdateret med den nyeste teknologi og viden inden for feltet.

Det betyder, at du får en fleksibel og moderne webshop, som består morgendagens krav. En webshop, du ikke skal bekymre dig om at skifte ud lige foreløbig.

Sådan kommer vi i mål med din nye webshop

Alle webshops er forskellige, men fremgangsmåden er ofte den samme.

Det har vi i hvert fald erfaret efter at have udviklet webshops i mere end 15 år. Derfor har vi udviklet en proces, der får dig godt fra start og sikkert i mål med din nye webshop.

Vores proces

1

Analyse og workshop

Workshoppen er vores chance for at lære dig, din virksomhed og din målgruppe bedre at kende.

Det er afgørende for, at vi kan udvikle en løsning, der passer ind i din forretning og som aktivt hjælper dig og dine kunder med at nå jeres mål.

Det er også her, vi – og I – kan stille spørgsmål, brainstorme og udvikle idéer. Sammen sætter vi retningen og rammerne for din nye webshop, definerer brugerrejsen og indholdsstrukturen.

2

Design og brugerrejse (UI/UX)

Når strategien er lagt og godkendt, skyder vi designfasen i gang.

Makers skitserer brugerrejsen og udarbejder på baggrund heraf et par mock-ups af de vigtigste sider. Mock-ups er en virkelighedstro, grafisk skitse af, hvordan din nye webshop kommer til at se ud. Disse præsenterer vi for dig, så du har mulighed for at se, hvordan det visuelle udtryk bliver, og hvordan indhold præsenteres og struktureres, inden vi koder den endelige løsning.

Når du har godkendt designretningen, vender vi blikket mod næste step i processen.

3

Web-
programmering og udvikling af indhold

Med designet på plads begynder vores udviklere herefter at kode webshoppen og alle dens funktioner.

Sideløbende udvikles indhold som tekst og billeder, som sættes ind så snart, det er muligt. Det kan du og dit team enten selv gøre, eller vi kan hjælpe jer med det.

I denne fase tager vi os også god tid til at oplære jer i systemet, så du og dine kollegaer føler jer trygge i at administrere indhold på egen hånd fremadrettet.

4

Go Live

Når din webshop er færdigudviklet og indhold er sat ind, er det tid til at publicere den.

Go live-processen består blandt andet af test og gennemgang, opsætning af lovpligtig cookie-godkendelse, pejning af domæne m.m.