Sergenten
Løsning

Hvor militærkøretøjer engang stod parkeret bag Sønderborgs murstensrøde sergentskole, er der nu gjort klar til musik, messer og minder i Sønderjyllands nye eventcenter, Sergenten. Vi har udviklet hjemmesiden, der afspejler stedets fortid og fremtid.

Opgave

En hjemmeside med brugervenligheden i centrum

Sergenten ønskede et nyt website, der kunne fortælle om og sælge stedets mange forskellige eventmuligheder på bedst mulig vis.

Derudover bestod opgaven i, at hjemmesiden skulle rumme og understøtte Sergentens forskellige målgrupper og deres individuelle kunderejse. Naturligvis med brugervenligheden i centrum.

Løsning

Nem vej gennem kunderejsen

Eventcentret tjener mange formål, og der skal deres hjemmeside omfavne en bred målgruppe. Derfor lagde vi fokus på en strategisk menu-struktur inddelt i 3 overordnede hovedkategorier, der hver især fokuserer på forskellige kundebehov.

Det gør det nemt for de besøgende at få den viden, de specifikt søger – hvad end de planlægger at afholde deres eget forretningsevent eller har brug for praktisk info i forbindelse med deres koncertbesøg.

Vi har arbejdet sammen med Makers på mange forskellige projekter, og hver gang har de udvist et stort engagement og en kolossal viden inden for deres felt. De er løsningsorienterede og står altid til rådighed, hvis man har behov for hjælp eller sparring.
Mikkel Hansen, Kommunikationsansvarlig, Sergenten

Resultat

En ultrafleksibel og brugervenlig hjemmeside

Med en kombination af støvede farver og skarpe billeder afspejler den nye hjemmeside Sergentens rå historie og moderne atmosfære.

Derudover gør en integreret eventkalender og en brugervenlig menu det nemt for gæster at planlægge deres besøg eller eget event. Eventkalenderen gør samtidig også arbejdet nemmere for Sergentens medarbejdere. Den er nemlig integreret med Ticketmaster og opdateres automatisk i takt med, at billetsalget skrider frem – for eksempel når der kun er få billetter tilbage, eller når eventet er udsolgt.

Og så har Sergenten fået en ultrafleksibel hjemmeside, hvor de kan sammensætte, tilpasse og tilføje forskellige sektioner og eventinfo til deres forskellige begivenheder. I nogle tilfælde kan musikvideoer sætte stemningen for en kommende koncert. Andre gange skal en lækker 3-retters menu præsenteres med flotte billeder.

Andre
cases