Unik virksomhed – unik hjemmeside

Din virksomhed er unik, og det bør din hjemmeside afspejle. Derfor laver vi aldrig standard-løsninger, men udvikler i stedet strategiske websites tilpasset lige netop dig og din målgruppe.

Fra besøg til loyalitet

Hvordan finder din målgruppe frem til din hjemmeside? Hvad skal de bruge før, under og efter, de er blevet kunder hos dig? Og hvordan sikrer vi, at de vender tilbage igen og igen? Vi tænker hele kunderejsen ind i dit nye website.

Bliv SE(O)t!

Der er ikke meget værdi i en hjemmeside, der er begravet på side 32 i Google. Derfor sikrer vi, at din hjemmeside er teknisk optimeret i overensstemmelse med søgemaskinens algoritmer, så du bliver set på Google.

Fra blikfang til brugerengagement

En velfungerende website er meget mere end en pæn skal.

Forstå os ret: Din website skal naturligvis være visuelt flot og præsentere din virksomhed på bedste vis. Men design er mere og andet end det. Uanset om det er en B2C- eller B2B-website.

Hos os handler design også om at skabe funktionelle og brugervenlige websites, der leder til handling og interaktion mellem dig og de besøgende. Hvordan den interaktion skal se ud – det er op til dig. Et booket møde, et telefonkald, et besøg i dit showroom eller fordybelse i dit indhold.

Med andre ord: Det handler om gennemtænkt- og testet UX-design.

Sådan skaber dit website resultater

Vi spørger, lytter og undersøger.

På den måde lærer vi dig og din målgruppe at kende. Det giver os de bedste forudsætninger for at udvikle et tilpasset website, der aktivt driver dine besøgende til at blive kunde hos dig.

Vi tænker med andre ord købsrejsen ind i dit website, så vi skaber de optimale betingelser for at skabe de resultater, du ønsker. Om det så er flere bookinger i kalenderen, flere gennemførte ordrer eller noget helt tredje.

Spørg en specialist

Brænder du inde med spørgsmål om valg af CMS-system, specialudvikling af funktioner eller andet, der relaterer sig til hjemmesider?

Vores dygtige (og flinke) konsulent, Steffen, står altid klar til en snak.

Hiv fat i Steffen
Skriv til Steffen
Ring til Steffen på

Hvad giver mening for dit website?

Rent teknisk kan alt lade sig gøre. Interaktive infografikker, integration af tredjepartsdata, skræddersyede funktioner. You name it.

Mulighederne er mange. Men det skal også give mening.

Derfor hjælper vi dig ikke kun med den tekniske udvikling af din nye hjemmeside. Vi hjælper dig også med de taktiske og strategiske overvejelser, så du får mest muligt ud af din investering.

Sådan har vi hjulpet vores kunder med nye websites

Har du styr på den nyeste teknologi? Bare rolig, det har vi.

Indrømmet.

Det er ikke altid, at den nyeste teknologi er optimal for den hjemmeside, du ønsker. Nyt er ikke altid godt. Men i nogle tilfælde er det.

Og så er vi stolte af at sige, at vi altid er på forkant med innovative teknikker og tilgange til webudvikling. Vi uddanner og udvikler løbende vores (i forvejen dygtige) medarbejdere, så vi altid kan tilbyde dig den helt rigtige løsning.

Sådan kommer vi i mål med din nye hjemmeside

Alle hjemmesider er forskellige, men fremgangsmåden er ofte den samme.

Det har vi i hvert fald erfaret efter at have lavet hjemmesider i mere end 15 år. Derfor har vi udviklet en proces, der får dig godt fra start og sikkert i mål med din nye hjemmeside.

Vores proces

1

Analyse og workshop

Workshoppen er vores chance for at lære dig, din virksomhed og din målgruppe bedre at kende.

Det er essentielt for, at vi kan udvikle en hjemmeside, der passer ind i din virksomhed og som aktivt hjælper dig og dine kunder med at nå jeres mål.

Det er også her, vi – og I – kan stille spørgsmål, brainstorme og udvikle idéer. Sammen sætter vi retningen og rammerne for hjemmeside, definerer brugerrejsen og indholdsstrukturen.

2

Design og brugerrejse (UI/UX)

Når strategien er lagt og godkendt, skyder vi designfasen i gang med fokus på UX.

Vi skitserer brugerrejsen og udarbejder på baggrund heraf et par mock-ups af de vigtigste sider. Mock-ups er en virkelighedstro, grafisk skitse af, hvordan websitet kommer til at se ud. Disse præsenterer vi for dig, så du har mulighed for at se, hvordan det visuelle udtryk bliver, og hvordan indhold præsenteres og struktureres, inden vi koder den endelige løsning.

Når du har godkendt designretning, begynder næste step i processen.

3

Web-
programmering og udvikling af indhold

Med et godkendt design på plads begynder vores udviklere nu at kode websitet og alle dets funktioner.

Sideløbende udvikles indhold som tekst og billeder, som sættes ind så snart, det er muligt. Det kan du og dit team enten selv gøre, eller vi kan hjælpe jer med det.

I denne fase vil du også blive oplært i systemet, så du og dine kollegaer selv kan administrere indhold fremadrettet.

4

Go Live

Når dit website er færdigudviklet og indhold er sat ind, er det tid til at publicere den.

Go live-processen består blandt andet af test og gennemgang, opsætning af lovpligtig cookie-godkendelse, pejning af domæne m.m.