Hos Makers stræber vi hele tiden efter at udvikle os og lære nyt. Denne gang tilføjer vi en certificering mere til cv’et: Vores POS kassesystem med integreret kortterminal er nu certificeret af Nets.

 

Nets-certificeret løsning giver flere kundefordele

Certificeringen sætter prikken over i´et på vores POS løsning, som kombinerer webshop og kassesystem. Med den nye certificering fra Nets, og vores Bambora-certificering, tilbyder vi nu en komplet løsning til kunder i hele Norden.

Derudover kan kunder med vores WebPOS-løsning, som er fuldt integreret med Ingenico kortterminaler, modtage betaling med ”rene dankort” (DK kort uden VISA). Det kan potentielt betyde gebyrbesparelser for butiksindehaveren.

 

Datasikkerheden er i top

Nets er udbyder af betalings-, kort- og informationssystemer i Norden. De står blandt andet også bag betalingsservice, Dankortet og NemID, som du med garanti kender.

I dag stilles der højere krav end nogensinde til beskyttelse af personlige oplysninger, især når der foretages køb med betalingskort, både online og i fysiske butikker. Nets har de strengeste krav til datasikkerhed i verden – og med vores nye certificering i hus, har vi bevist, at vi lever op til de samme høje krav.

 

Fleksibilitet og fuld integration til din online og offline butik

Som de første, tilbyder vi en fuldt integreret webshop- og kassesystemløsning, der kan køre udelukkende via webbrowser. Med vores webbrowser-baserede POS, slipper du for besværlig installation og omkostningerne ved at skulle indkøbe dyre kasseapparater.

En medfølgende integrationsboks (Magicbox) sørger for at kortterminal og kasseapparat snakker sammen. Det øger både effektiviteten og sikkerheden ved hvert køb. Al data fra købene lagres i kasseapparatet, så du hurtigt kan finde kvitteringer m.m., uden at logge på eller printe via den fysiske kortterminal.

Vores fleksible løsning giver dig friheden til at bevæge dig rundt i butikken med din POS i hånden, f.eks. via en tablet. Så har du hele tiden direkte kontakt til kasseapparatet og kan løbende lægge kundens varer i kurven. Når kunden er klar til at betale, ligger varerne klar i kurven på kasseapparatet, så kunden hurtigt kan betale, og du kan fokusere på kundeservice, mersalg m.m.

 

Læs mere om retail løsningerne, vi kan tilbyde, her.