Faktum er, at video opnår større rækkevidde på sociale medier end billeder og tekst. Kom til seminar, og lær om begrebet social video, og deres særlige evne til at nå og aktivere forbrugeren. Plus, hvordan du udnytter potentialet.

Det lærer du:

  • Hvorfor de bedste bruger video (Facebook har passeret 8 billioner daglige videovisninger)
  • Hvad social video er (hvad er det ikke? ex viral video)
  • Hvordan social video skaber succes for din virksomhed
  • Hvordan du opbygger en social video: do’s & don’ts og storytelling

 

Har du hørt om social video?

Video er den mest populære kommunikationsform blandt forbrugere i dag. Det har fænomenet, social video, en ret stor andel i. Betegnelsen dækker over videoer skræddersyet til de sociale medier. Social video er delevenlige videoer med et tydeligt budskab, tilpasset den unikke seer på sociale medier, såsom Facebook og Instagram.

 

Hvad kan du bruge social video (og dette seminar) til?

Video er dét online medie, som passer bedst til den moderne forbruger. Det skaber værdi og den relevans, som forbrugerne søger. Samtidig er det fleksibelt, og passer til forbrugerens travle hverdag på farten. Social video er dermed et oplagte medie at bruge, når du skal kommunikere med din målgruppe.

Deltag i seminaret og lær hvordan du vinder den hårde konkurrence om forbrugernes opmærksomhed. Vores videokonsulent, Naja Lindelof, oplyser dig om best practice og inddrager succesfulde cases fra det virkelig liv på Facebook. Derudover giver Naja dig et indblik i, hvordan social video passer ind i marketingplanen.

 

Hvor og hvornår?

(Opdateret: Seminaret er populært, og vi afholder derfor endnu et seminar den samme dag)

Onsdag d. 7. juni 2017
Hold 1: kl. 8.00 – 9.30 (optaget)
Hold 2: kl. 15.00 – 16.30 (optaget)

Makers
Burschesgade 12, 2. Sal
8900 Randers C

Pris: Din ubestridte opmærksomhed ellers ganske gratis (begrænset antal pladser)