Services

Instore markedsføring

Det fysiske blikfang til dine kunder

Vi vil gerne have, at du har glade og købelystne kunder i butikken. Makers har øje for det visuelle udtryk. Har du brug for råd og vejledning til din instore markedsføring, så er vi klar til at hjælpe.

Bagom instore markedsføring

Instore er – i butikkerne. Det er ofte bygget op omkring kampagner, som understøtter den kommunikation, der er anvendt i andre kanaler.

Markedet er i rivende udvikling, og uanset produkt bør man udnytte de mange muligheder for at påvirke forbrugeren i beslutningsøjeblikket.

Direkte kommunikation er i højsædet. Humlen er at informere og influere kunderne i butikken samt at øge trafikken til butikken. I en tid hvor onlinehandlen tordner frem, kan det være en udfordring at få kunderne ind i butikken – rent fysisk. Målrettet og veltilrettelagt instore markedsføring i en butik handler om at understøtte de touchpoints, som ens kampagne er bygget op omkring og fange kundernes opmærksomhed, når de vælger at gå ind i butikken.

Kommunikation, strategi og kreativitet

Mulighederne er mange – det handler om at tænke kreativt og ned i detaljen. Netop den lille detalje er tit og ofte det element, der differentierer dig i forhold til konkurrenterne. Indretningen af din butik og løbende fokus på instore er med til at holde dig et skridt foran, når kunderne står i forretningen og skal træffe afgørelse om et køb.

Som nævnt er der et væld af muligheder med en instore kampagne, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Af konkrete eksempler i forhold til instore kan nævnes digitale skærme med reklamer for produkter, baggrundsmusik eller videospots med aktuelle kampagner eller tilbud. Effektivt POS materiale (Point of Sale) til display og promovering af udvalgte produkter og varer giver et godt blikfang og er med til at påvirke købsbeslutningen.

Trends og udvikling har vist at alle virksomheder, store som små, fra nichevirksomheder til de største kæder, har en synlig effekt af kreativ instore markedsføring.

Makers har styr på instore

Det er altafgørende at finde den bedste metode til branding og promovering af sine produkter samt at fremme og udvikle den gode kundeoplevelse.

Vi har stor erfaring i at rådgive omkring og udvikle materialer til instore markedsføring i butikker. Vi bestræber os på at føre dine idéer fra tanke til handling.

Vil du høre mere om mulighederne for en instore kampagne i netop din butik?

Kontakt Makers på tlf. 87990009 eller skriv til os på [email protected].