Services

SSL certifikat

Sikkerhed om dine kunders oplysninger

SSL certifikat

Dine kunder er bevidste om farerne ved at dele oplysninger på internettet. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside fremstår sikker. Et SSL certifikat skaber tryghed hos dine kunder og sikkerhed om deres oplysninger.

Hvorfor er et SSL certifikat vigtigt for din virksomhed?

Det er synligt for en stor andel af dine kunder, hvis du ikke har et SSL certifikat. Det skyldes især Google, som presser på for at øge sikkerheden på internettet. Internetgiganten er begyndt at advare besøgende, hvis sider ikke har et SSL certifikat. Det gør de ved at skrive ”Ikke sikker” foran din URL. Og det kan skræmme mange kunder fra at handle med dig.

Hvis du derimod har et SSL certifikat installeret på dit site, tydeliggør Google – med en grøn hængelås og ordet ”Sikker” – at du behandler kundernes oplysninger sikkert og fortroligt. Dermed er der ikke tvivl om sikkerheden, når kunderne er på besøg.

Derudover advarer Google om, at certificeringen indgår i deres algoritme for placering i søgemaskinen. Det betyder, at dit websted potentielt kan blive rangeret lavere i søgeresultaterne, hvis ikke dit websted er sikkerhedscertificeret.

Hvad er et SSL certifikat?

Et SSL certifikat er et sikkerhedscertifikat til din hjemmeside eller webshop. SSL er en forkortelse for ”Secure Socket Layer” – det er måske ikke så vigtigt, men nu ved du det.

Det vigtige er, at et SSL certifikat beskytter datatrafikken mellem dit websted og dine besøgende. Dermed kan dine kunders oplysninger ikke opsnappes, når de indtaster navn, adresse, kortoplysninger eller andre følsomme oplysninger. Oplysningerne bliver nemlig krypterede, så det kun er din server, der kan afkode data.

Sådan tjekker du, om du har et SSL certifikat

Det er heldigvis nemt, at tjekke om man har SSL certifikat på sit site. Det bliver nemlig afsløret i din URL – altså det felt, hvor du skriver ”www.ditnavn.dk”. Foran de tre w’er står der altid enten http eller https.

Hvis det ikke er synligt ved første blik, kan du forsøge at kopiere din URL, og indsætte den et andet sted. Så vil du kunne se, om du har http eller https. Står der https? Tillykke – du har allerede SSL certifikat på dit site. Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig.

Makers installerer og vedligeholder SSL certifikater

Der findes mange udbydere af SSL certifikater. Nogle er betalte og andre er gratis. Vi anbefaler udbyderen Let’s Encrypt, som tilbyder et gratis SSL certifikat. Certifikatet anbefales bl.a. også af Google Chrome. Vi tilbyder hjælp til installation og vedligehold af SSL certifikater.

 

SSL certifikat med Makers

  • SSL-kryptering af enkelt domæne eller subdomæne
    (eksempel: https://www.domæne.dk)
  • 128/256 bit kryptering
  • 2048 bit industristandard SSL certifikat
  • Inklusiv installation på server
  • Grøn hængelås, der bekræfter sikkerhed på domænet

Oprettelse: kr. 1.995,-
Årligt vedligeholdelsesgebyr: kr. 499,-

 

Kontakt os allerede i dag, så får du hurtigt skabt tryghed hos dine besøgende kunder. Ring til os på tlf. 8799 0009 eller skriv til [email protected].