Services

Video marketing

Video styrker din digitale strategi

Video er nutidens mest effektfulde værktøj til content marketing. Undersøgelser viser bl.a., at video øger trafikken til hjemmesider, øger konverteringen af leads til salg og øger rækkevidden på sociale medier. Makers hjælper dig i gang med video marketing.

Virksomheder søger altid efter nye måder at fange målgruppens opmærksomhed. I dag er video det mest effektive værktøj i den digitale marketing strategi til at skabe opmærksomhed. I den digitale tidsalder handler det om at producere markedsføring, som får forbrugerne til at interagere. Ellers bliver man hurtigt forbigået og forsvinder i mængden.

Video er det online medie, som passer bedst til den moderne forbruger. Det kan skabe den værdi og den relevans, som forbrugerne søger. Samtidig er det fleksibelt, og passer til forbrugerens travle hverdag på farten.

 

Hvordan hjælper video marketing din virksomhed?

Når du bruger video marketing som et værktøj i din digital strategi, handler det om at give hver video et klart formål. Videoer kan f.eks. have til formål at sælge et produkt ved at vise alle dets fordele. Andre videoer søger at skabe trafik til et website ved at pirre interessen hos forbrugerne. En helt tredje type video profilerer virksomheden og skaber et brand med det formål at øge loyaliteten blandt kunderne. Det handler om, at finde det formål, som giver den bedste effekt for din virksomhed.

Makers hjælper dig i gang med video marketing. Vi hjælper med at identificere, hvor video gavner din virksomhed, og hvor du får den bedste effekt. Alt er svært i starten. Derfor har Makers lavet en opstartspakke med videoproduktion. Så kan du prøve kræfter med video marketing som del af din digitale strategi, og ikke mindst mærke effekten af video marketing. Makers tilbyder også kursus i video marketing, som du kan læse mere om og booke dig ind på lige her.

 

Sådan foregår videoproduktion

Nu har du muligheden for at opleve potentialet i video marketing. Makers hjælper dig godt i gang med video marketing med en samlet pakke med videoproduktion. Vi starter med en dialog omkring dine behov. Derefter forbereder vi et oplæg til videoproduktion. Vi skaber storytelling omkring din virksomhed og planlægger videoer, som understøtter dine målsætninger, og fremhæver din virksomhed i forhold til konkurrenterne.

 

Hvilke videoer har du brug for?

En brandvideo definerer virksomhedens vision, værdier og identitet. Sådanne videoer fungerer som et digitalt visitkort, der skaber større troværdighed overfor dine kunder, samt profilerer virksomhedens styrker og kompetencer.

Social videos (læs mere om social videos her) er videoer tilpasset sociale medier. De er især gode til at generere trafik til hjemmesider ved at præsentere specifikke produkter eller services. Det kan bl.a. gøres gennem videoer med testimonials, hvor eksisterende kunder godkender dine services og din virksomhed. Andre eksempler kan være employer branding videoer, hvor dine medarbejdere fortæller om arbejdspladsen og deres job. Eller du kan bruge social videos til at skabe opmærksomhed omkring en messe eller event, som din virksomhed afholder eller deltager i.

 

Hvor og hvordan distribuerer du dine videoer?

Videoer er ideelle til anvendelse på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram, hvor interaktionen med videoer er stor, og ens budskaber når bredt ud. Andre muligheder er, at implementere videoerne på virksomhedens hjemmeside, eller bruge dem i et nyhedsbrev, hvilket statistisk giver nyhedsbrevet en større effekt.

Distribution af videoerne afhænger af dine målsætninger. Hos Makers kan vi hjælpe med at identificere det rette medie (Facebook, Instagram, website etc.) og ramme din målgruppe for at opnå optimal effekt. Læs også om Medieplanlægning og Facebook strategi.