Services

Webshop

Skræddersyet webshop til din forretning

Webshop

 

Er du parat til at øge salg i din virksomhed betragteligt? Gør det med en webshop, der matcher lige netop dine behov, og som er specielt udviklet til din forretning. Hos Makers er du garanteret en webshop, skræddersyet til din forretning.

Vi har kunden i fokus. Det er vores mål, at din nye webshop skal præsentere dine produkter så indbydende som overhovedet muligt.

I Danmark alene er e-handel en milliardforretning. Den eksplosive vækst inden for e-handel tyder i høj grad på, at konkurrencen om onlineforbrugerne bliver skærpet yderligere i årene fremover. For at være konkurrencedygtig og undgå at tabe markedsandele til konkurrenterne er en webshop ofte helt uundværlig.

Hvilken webshop skal jeg vælge?

I takt med væksten inden for e-handel er antallet af webshop udbydere også steget. Mange står med spørgsmålet: Hvilken webshop skal jeg vælge? Der findes ikke et enslydende svar på dette spørgsmål. Svaret er derimod individuelt fra forretning til forretning afhængig af virksomhedens behov, samt hvilke produkter man sælger. Makers kender markedet for webshop løsninger, og har kompetencerne til at udvikle den webshop, der vil sikre din forretning online succes og et øget salg.

Webshop med Makers

Hos Makers anbefaler vi Magento webshop, der er markedets største open source webshop løsning. Magento henvender sig til den ambitiøse virksomhed, der vil være et skridt foran konkurrenterne i forhold til fleksibilitet, brugervenlighed og udvikling. Open source-elementet sikrer, at alle virksomheder, store som små, kan få glæde af Magento webshop. Det tillader samtidig, at du har fuld adgang til din webshop løsning i modsætning til en hosted webshop (en webshop i et closed source system).

Hos Makers er vi specialister inden for Magento gennem egen udvikling af webshop løsninger specialudviklet til vores kunder med integrationer til bl.a. økonomisystemer, event moduler, loyalitetsprogrammer, E-pay, MobilePay og vores egenudviklede CMS Makers core, som giver vores kunder muligheden for at designe deres egne artikler.

Endvidere tilbyder vi webshop løsninger i WooCommerce. WooCommerce er ofte ideel til de mindre webshop løsninger. Hos Makers er vi fleksible og specialister i at omsætte dine ønsker og behov til en funktionel webshop.

Har du allerede en webshop … og trænger den til udvidelser, de nyeste features eller et nyt design? Vi tager også gerne hånd om din eksisterende open source webshop løsning, så du er sikker på, at den lever op til standarderne for en populær og brugervenlig webshop. Kontakt Makers og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan optimere din open source webshop løsning.

Workshop før webshop

Vi er klar til at indgå i en dialog med dig. I opstartsfasen er det vigtigt at få defineret behov, mål og ønsker for din kommende webshop – derfor tilbyder vi dig altid en workshop, inden vi går i gang med udvikling og design af din webshop. Dine ønsker kommer i første række. Derfor skal kommunikationen også være i top for, at vi kan lægge grundstenene for succes til din fremtidige online forretning. Af samme grund har vi gode erfaringer med workshops med vores kunder for at undgå misforståelser og diskutere udviklingsmulighederne i den løsning, vi skal sikre, at du bliver tilfreds med.

Hvilken løsning vi anbefaler til dig afhænger af webshoppens størrelse. Den endelige løsning tilpasses altid efter ønsker og behov, og udbygges med ekstra moduler for forskellige funktioner og features. Det betyder også, at indholdet, og dermed prisen for løsningen, vil afhænge af, hvor mange moduler din løsning skal indeholde.

Vil du høre mere om udvikling af din webshop løsning i samarbejde med Makers? Du er mere end velkommen til en snak, hvor vi præsenterer mulighederne for dig.

Ring og hør nærmere på tlf. 87990009 eller kontakt os på [email protected].