Unik virksomhed – unik hjemmeside

I vores verden findes der ikke skabelon-løsninger, når det kommer til WordPress-hjemmesider. Derfor laver vi altid en unik hjemmesideløsning, der gør, at kunderne vælger jer fremfor konkurrenterne.

Et fast team, der kender din virksomhed

Du får stillet et fast team af konsulenter, designere og udviklere til rådighed. De fører dig sikkert og overskueligt gennem hele processen – fra den indledende snak til det færdige website.

Al hjælp samlet ét sted

Vi hjælper ikke kun med at designe og kode din hjemmeside. Vi kan også hjælpe med at skrive og udvikle SEO-indhold, der hiver relevant trafik ind på hjemmesiden.

Hvorfor vælge WordPress?

Hvis du ikke har erfaring med at udvikle, designe og kode hjemmesider, kan din hjemmeside hurtigt udvikle sig til et uoverskueligt projekt.

UX- og UI-design, SEO, hosting, sikkerhed og support er blot nogle af de elementer, du skal have styr på, hvis du giver dig i kast med at lave en funktionel og flot hjemmeside.

Nem administration og adgang til de nyeste funktioner og features

WordPress har heldigvis gjort det nemt at lave og administrere din hjemmeside – også selvom du ikke har de store tekniske kompetencer. Dette er også grunden til, at vi i mange tilfælde anbefaler WordPress som CMS.

Derudover sikrer de mange funktioner i WordPress, at dit website kan, hvad det skal – og mere til.

WordPress som system udvides og udvikles desuden løbende, så alle de nyeste funktioner og features altid er til rådighed. Det betyder, at du altid kan tilpasse din hjemmeside i takt med, at teknologien udvikler sig, eller at dine kunders købsmønstre ændrer sig.

Spørg en WordPress-ekspert

Er du i tvivl, om WordPress er det rigtige for jeres virksomhed? Eller brænder du inde med et andet WordPress-relevant spørgsmål?

Så er vores erfarne WordPress-ekspert, Jesper, manden du skal have fat i.

Hiv fat i os
Skriv til os
Ring til os på

+10 års erfaring og utallige websites i bagagen

Selvom WordPress er kendt for at være intuitivt og nemt at administrere, når først hjemmesiden er designet og sat op, vil selve udviklingen af hjemmesiden ofte kræve hjælp fra en professionel WordPress-udvikler.

Udviklingen kræver nemlig bl.a. omfattende erfaring med kodning i PHP.

Hvis du ikke ved, hvad PHP er, så bare rolig. Det har vi som WordPress-bureau helt styr på.

Vores WordPress-udviklere har mange års erfaring og utallige sites bag sig. De kender til alle mulighederne og begrænsningerne i WordPress. Og som bonus så kan de alle snedige tricks i den store, tykke WordPress-bog.

Med hjælp fra et WordPress-bureau får du et site, der er præcis, som du ønsker.

Men vi udfordrer dig også, hvis vi kan spotte en anden løsning, der skaber mere værdi for dig – og dine kunder ikke mindst.

Sådan gør vi din nye WordPress-hjemmeside til dit stærkeste salgsvåben

Uanset om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille, kan der være mange gode grunde til at få en ny WordPress-hjemmeside.

Nogle firmaer har gennemgået en årelang forandring og behøver derfor et nyt site, der afspejler og rummer forretningens mange nye facetter. Andre starter med et blankt kanvas og har behov for at opbygge en online identitet og forretning fra bunden.

Hvad end din situation er, står vi som WordPress-bureau klar til at hjælpe med alt fra den strategiske kunderejse og layout til design, indholdsopbygning og kodning.

Hvordan vi helt konkret arbejder med din WordPress-hjemmeside, kan du blive klogere på nedenfor.

1

Workshop & analyse

Vi begynder alle større projekter med en workshop.

Workshoppen er vores mulighed for at lære mere om dig og din virksomhed, din målgruppe, jeres udfordringer og mål – ja, alle de faktorer, der er med til at forme den videre strategi.

Det er også her, du bliver introduceret til dit faste team af konsulenter og WordPress-udviklere.

Sammen definerer vi rammerne for din WordPress-hjemmeside, og workshoppen ender dermed ud i en konkret, skriftlig anbefaling og projektbeskrivelse.

Denne beskrivelse indeholder blandt andet kravsspecifikationer, tidsestimater og et endeligt prisoverslag.

Med andre ord: Et solidt fundament for det videre arbejde.

2

UI/UX-design

Når projektets overordnede rammer er på plads, går vores designere i gang.

De laver udkast til et brugervenligt layout, definerer de visuelle elementer (som naturligvis tager udgangspunkt i dit brand) og udformer i det hele taget hele brugerfladen – altså den del af din WordPress-hjemmeside som er synlig for din målgruppe.

Du bliver præsenteret for de første udkast af dit nye WordPress-design i form af såkaldte mock-ups.

Mock-ups er naturtro grafiske skitser, der giver dig et præcist indblik i, hvordan hjemmesiden kommer til at se ud, når først den er kodet.

Du har i den forbindelse naturligvis mulighed for at komme med feedback.

Først når du har godkendt dit WordPress-design, begynder vi at kode.

3

Webprogrammering og udvikling af indhold

Nu kommer vores WordPress-udvikler på banen.

Vedkommende får overdraget designet, og det er nu hans/hendes opgave at gøre det til en funktionel WordPress-hjemmeside.

Sideløbende arbejdes der på tekstforfatning, billeder og andet indhold, som indsættes, så snart det er muligt.

 

Du kan selv stå for at lave indholdet, men du kan også overlade det til os, hvis du ønsker det.

Når udviklingsarbejdet er færdigt, afprøver og tester både du og vi sitet. Det er chancen for at notere og rette eventuelle mangler, før siden går i luften.

4

Go Live

Go Live er det sidste step i udviklingen af WordPress-hjemmesiden.

Det er her, dit site overgår fra testmiljøet til sit eget offentlige domæne.

Nu begynder vi at nærme os målet.

 

Inden da er der dog en lang protokol, vi grundigt gennemgår og tjekker af. Det er bl.a. her, vi opsætter analyseværktøjer, sitemaps, teknisk SEO, de lovpligtige cookies og SSL-sikkerhedscertifikatet.

Når listen er fuldført, kan du begynde at byde dine kunder velkommen ind på din nye WordPress-hjemmeside.

Få din hjemmeside til at stråle i WordPress

Hos Makers får du ikke kun en brugervenlig hjemmeside.

Med hjælp fra vores dygtige designere skaber vi et flot hjemmesidedesign, der får din brandidentitet til skinne igennem overfor kunderne. Og vi sørger for, at der er en rød tråd i hjemmesidedesignet, så de besøgende aldrig er i tvivl om, hvilken hjemmeside de har klikket sig ind på.

Derudover er hjemmesidedesign i WordPress yderst fleksibelt og giver rig mulighed for at integrere funktioner og tilpasse layout. På den måde får du det præcis, som du ønsker.

Men hjemmesidedesign er mere end blot det visuelle udtryk.

Den digitale tidsalder stiller blandt andet store krav til de tekniske aspekter af et layout. Dit WordPress-design skal fx være fleksibelt og kunne tilpasse sig et hav af forskellige skærme og formater, så brugeren får den bedste oplevelse.

Uanset om de sidder i sofaen med deres smartphone og scroller sig igennem din hjemmeside, eller de klikker sig rundt på din hjemmeside fra computeren på kontoret.

Derfor har vores designere og udviklere stort fokus på UX/UI i dit WordPress-hjemmesidedesign.

Gennemtænkt UX-design gør din WordPress-hjemmeside til en succes

UX eller User eXperience er alfa og omega, når man arbejder med design af hjemmesider. Det kan vi nærmest ikke understrege nok.

Godt og gennemtænkt UX-design vil hjælpe med at forvandle besøgende til egentlige kunder – mens dårligt UX gør, at de klikker sig væk fra din hjemmeside i en hulens fart. Det er den skinbarlige sandhed.

Hvad er UX-design?

UX-design dækker i grove træk over den del af designprocessen, der definerer, hvordan brugerne oplever din hjemmeside. Altså om de er efterladt med et positivt eller et negativt indtryk af din hjemmeside og dermed din virksomhed.

Godt UX-design har fokus på brugervenlighed, levering af den rette information på det rigtige tidspunkt samt på at flette microinteractions, nyttige funktioner og andre elementer ind, der hjælper de besøgende nemt og hurtigt i mål. Uanset om dit mål er at få de besøgende til at ringe til dig, at gøre det nemmere at booke et møde med dig eller noget helt tredje.

Djævlen i detaljen

Når det kommer til UX-design, ligger djævlen ofte i detaljen. Det er altså de mindste detaljer i UX-design, der gør forskellen på en god og en dårlig brugeroplevelse.

Lad os tage et eksempel.

Er din primære målgruppe ældre borgere, tager vi højde for faktorer såsom nedsat synsevne. Denne indsigt vil afspejle sig i valget og størrelsen af skrifttyper. På samme måde tager alt fra menustrukturen til budskabet i de enkelte overskrifter udgangspunkt i målgruppen.

Intet bør nemlig være overladt til tilfældighederne.

Vores konsulenter og designere er heldigvis eksperter i at skabe et gennemtænkt, strategisk og velfungerende UX-design, der gør det nemt for dine besøgende at navigere rundt på din hjemmeside.

Støder du på problemer i WordPress? Vi står klar med support

Når vi leverer et nyt site, sørger vi altid for, at du er klædt på til at administrere sitet, efter at det er gået live.

Men forskellige kunder har forskellige behov, og måske er du allerede superbruger og kan tage over fra dag 1. Har du derimod ikke den store erfaring, kan vi som WordPress-bureau hjælpe dig godt i gang.

Du bliver altid tilbudt et introkursus som en del af overdragelsesprocessen. Her gennemgår vi sitet sammen, og vores WordPress supportteam lærer dig, hvordan du administrerer, vedligeholder og opretter nyt indhold på hjemmesiden.

Skriftlig guide og serviceaftale

Vi kan også levere en skriftlig guide til dig, som du altid kan slå op i, hvis der er noget, du senere bliver i tvivl om. Guiden vil naturligvis være udarbejdet med udgangspunkt i din specifikke WordPress-hjemmeside.

Vores WordPress-support inkluderer også muligheden for at få en serviceaftale. Med en serviceaftale sørger vi bl.a. for at håndtere løbende opdateringer og udskifte WordPress-moduler, der med tiden vil blive forældet.

Så kan du i stedet læne dig tilbage og med ro i maven vide, at hjemmesiden og alle dens plugins og add-ons altid er opdateret.

Hold styr på din SEO-indsats i WordPress

Udover at være et brugervenligt og intuitivt system er WordPress også et SEO-venligt system.

SEO står for Search Engine Optimization og handler i grove træk om nogle tekstmæssige og tekniske faktorer, der spiller sammen med søgemaskinernes algoritmer.

God SEO får dig øverst på Googles liste af søgeresultater, mens dårlig SEO får dine sider til at samle støv på side 42.

Derfor er SEO også af afgørende betydning for din virksomheds online succes.

Heldigvis er det nemt at holde styr på din SEO-indsats og optimere den på en WordPress-hjemmeside.

WordPress SEO bliver nemlig hjulpet på vej af et smart plugin kaldet Yoast SEO. Yoast SEO-pluginnet fungerer som et værktøj, der hjælper med at holde styr på (manglende) meta data og søgeord på de enkelte sider. Det giver et overblik over optimeringsmuligheder på de enkelte sider og kommer med anbefalinger til, hvordan og hvor man mest effektivt bør sætte ind.

Parkér din SEO-indsats hos Makers

Hvis du selv vil slippe for at vide, hvordan du arbejder med Yoast SEO-pluginnet, kan du trygt parkere din SEO-indsats hos os.

For SEO er (tids)krævende og meget mere end de tekster, du har på din hjemmeside. Det handler også om det tekniske setup, koder og hastighed for blot nævne nogle af de faktorer, som Google rangerer din virksomhed på. De forskellige faktorer, der har indflydelse på din SEO-indsats, har vi illustreret i pyramiden nedenfor.

 

FAQ om WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress er et CMS-system til at udvikle smarte og brugervenlige hjemmesider.

Faktisk er WordPress et af verdens mest populære systemer til opbygning af websites. Intet mindre end 43,2% af alle websites i verden bruger WordPress.

Derudover er WordPress et såkaldt ”open source”, hvilket giver en fri mulighed for at udvikle og designe hjemmesiden præcis, som man ønsker den.

Med open source skal man altså ikke bøvle med komplicerede procedurer eller licensaftaler for at lave ændringer på ens hjemmeside. Hvis man derfor har nogle justeringer til ens site, kan man hurtigt og gnidningsfrit komme i mål med dem.

Hvad er et CMS-system?

CMS står for Content Management System og er den bagvedliggende del af en hjemmeside.

Det er her, at du skaber, redigerer, opdaterer og strukturerer din hjemmesides indhold så som billeder, tekst og menustrukturen.

Alle hjemmesider har altså et CMS, og her er WordPress’ CMS et af de mest populære på markedet.

Vi mangler en god hostingløsning. Kan I hjælpe med det?

Når du får udviklet din nye WordPress-hjemmeside hos os, har du også mulighed for at få WordPress-hosting hos os.

Vi benytter os af markedets absolut bedste hostingløsning baseret på det banebrydende Google Kubernetes. Det er med til at sikre maksimal oppetid, stabilitet og top hastighed.

Med andre ord: Alt det, der skal til for, at din hjemmeside fungerer optimalt.

Vores WordPress hostingløsning er desuden fleksibel. Det betyder, at vi altid har mulighed for at justere og tilpasse den, hvis dine hostingbehov med tiden skulle ændre sig.

Kan jeg lave en webshop i WordPress?

Er du på udkig efter en ny webshop, er WordPress også en mulighed.

Ved at tilkoble eCommerce-platformen, WooCommerce, til WordPress får du mulighed for at få en skræddersyet webshop, der passer præcis til dig og din forretning.

Som alternativ til at bygge en WordPress webshop kan du fx også kigge mod CMS-systemet OpenMage.

Er du i tvivl, om hvilken webshopløsning der er den rigtige for dig, står vi naturligvis klar til at guide og rådgive dig i de forskellige muligheder.

Er WordPress det rigtige for min virksomhed?

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge WordPress-bureau.

Derfor tager vi os god tid til at snakke, svare på spørgsmål og uddybe nogle af de pointer, vi er kommet med her på siden.

Har du behov for at drøfte alternativer til WordPress og få vejledning i de forskellige CMS-systemer, der er på markedet, står vores tekniske konsulenter naturligvis også til rådighed.

Sammen finder vi ud af, om en WordPress-hjemmeside er den rette løsning til dig – eller om du vil være bedre tjent med fx Nuxt, OpenMage eller en af de andre CMS-systemer.

Fordelen ved at sparre med os er, at vi ikke udelukkende er et WordPress-bureau.

Vi har forskellige udviklere, der hver især har styrker inde for forskellige platforme og hjemmesideløsninger. Det betyder, at vores anbefalinger bygger på et bredt kendskab til forskellige webshop-platforme.